# Elias Jelert

Ortaya müsait pozisyonda çizgide canı çıkmış barışa bıraktı topu
Salak salak koşuları hareketleri var engelli gibi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Barış sağda oynayacaksa arkasındaki bekten performans beklememek lazım.

Adama kötü diyen tipler var forumda,

Lan adam ne yaptı da kötü?? Naptı gol mü yedirdi, gol mü kaçırdı naptı, girdiğinden beri sağ tarafta ileri geri gitti, boşa kaçtı pas atılmadı,

Neyse ya
Bencede iyi oyuncu girdikten sonra sürekli o taraftan gidebildik. Sorun hep isi barisa birakmasi oda yeni oldugu icin. Sarada kötü oyuncu degil. Hemen hersey yeni gelen oyuncudan bekleyemesin. Asil sorun torreiranin gercek 6 olmamasi.

Jelert kötü oynamadı ki takım kötü oynadı mesela beğenmeyen ler bir sağ bekten nasıl performans bekliyor Barış efendi her pozisyonda tek başına hareket ediyor

Kötü ama diğer bekler o kadar kötü ki mecbur oynatacaz gibi duruyor

Ha yapabiliyorsak Trippier + ismi geçenlerden bir sol bek alalım örneğin Galan bu herif de iki beki de yedeklesin bu üçü dakikaları paylaşsın

Top kapma ihtimali sıfır, pas arası yapma ihtimali sıfır. Savunmada hiç çalışkan değil sadece karşısında bekliyor rakibin ayağını bile uzatmıyor

Akşam akşam Okan hoca sinirimi zıplattı bir de Jelert ve Sara kötü diyenleri gördükçe çıldırıyorum . Senin hocanın bir oyun planı taktiği mi var ki ? Adamın kaçıncı yediği oyuncu oldu ben sayamadım.

Girdiğimiz pozisyonların çoğunun içinde Jelert var bu çocuğu bu şekilde kullanırsan bol bol verim alırsın.

27 milyon euro harcadık bunlara deli topçular alınırdı. Hiç bişey bilmiyorsan fransadan 5 tane genç getir 2 tanesi a kalite çıkardı en azından. Vallahi yazık yaa

11m verilecek adam değil, sen sezonun en önemli maçında adama güvenmiyorsan niye aldın?

Jelert kötü, Köhn kötü, Angelino kötü, Sara kötü,

Kim iyi lan bu takımda o zaman

Bu kadar mı körsünüz siz ya

Oyunculara sarmanın da bir manası yok. Bu Jelert’i, Sara’yı, Köhn’ü kim aldırdı? Kim okeyledi? Okan değil mi? Onay verdiğin oyunculardan ya verim alacaksın, ya işi bırakacaksın. Ya bu deveyi güdeceksin, ya bu diyardan defolacaksın. Koskoca Galatasaray’ın parasını ve vaktini ziyan etmeye hakkın yok.

Kotu topcu degil. Sistemsiz bir takimda yok olup gitme ihtimali cok yuksek malesef.

başımızdaki hoca gitmeden topçuları eleştirmeyelim derim. degajball oynuyoruz

Geri
Üst Alt