# Elias Jelert

Dün oyuncular sahadan çıkmazken herkesten önce çıkarmaya çalıştı. Muslera da o esnada hakeme sövüyordu.

Ulan diğerleri napıyor orada? Neyi izliyorsunuz idiot musunuz ya

Ulan hem yeniliyorsunuz hem eleniyorsunuz hem de heriflerin bu hareketleri yapmasına izin veriyorsunuz.

Hagi de dün kırmızı görürdü ama en azından zamanında yaptığı gibi dirseği geçirirdi rakibe, al şimdi çık dışarı derdi.

Dünyanın en pahalı çubuk krakeri.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu çocuktan daha iyileri alt yapıda bile var.
Birileri transferde paramızı yediler.
Yıllardır olduğu gibi.
1-2 sezon reklam arası verdik düdüklenmeye ama hoooppp yine eski puta tapınmaya başladık.
Adamlar vardır gelirler giderler...
Geldiklerinde çiçekler açar gittiklerinde küller böcekler sarar...

Parasını bir kenara bırakırsak iyi oyuncu bence ya. Futbolu biliyormuş izlenimi veriyor bana. Çabukluğu da büyük avantaj. Tek eksisi fiziki yapısı ama ona yapacak bir şey yok.

Bence Okan Hoca doğru düzgün oynatmayacak Jelert i orada fizikli oyuncu istiyor Barış Alper i bir şekilde bek oynamaya ikna etmeye çalışıyor sürekli B planına geçtiği anda Barış Alper kendini sağ bekte buluyor

Madem öyle diyorum neden Jelert gibi en önenmli eksi özelliği fiziki dezavantajı ve hava topları olan bir bek oyuncusuna 9 milyon € ödenip alınmasına razı oldu orası da kocaman bir soru işareti

iyi topcu sistemi olan takima gor bak nasil faydali oluyor

ver besiktasa tas gibi yararlansinlar.

eyupspora koy youngboysa ver ordaki blum cok mu fizikli oyuncu jelert ondan daha faydali olur mesela

Başımızdaki takımı defalarca satıp sonra bize cimbomluluk dersi vermeye çalışan kendini beğenmiş teknik düdüktor bu veletten katiyen istifade edemez. Ha çok sıradan bi topçu da rakip sahada fena değil. ligde iş yapar. ama top kazanma ve müdafa -> feci

Bilmiyorum belki hızı gider ama 5 kg filan almalı. Ortadaki topa aynı anda hamle yaptılar ama rakip oyuncu çok rahat aldı

Hızını ve çevikliğini yitirmeden kas yapar güçlenirse

Millete hayvan gibi girmeyi öğrenirse

Belki vasat biri olabilir

Geri
Üst Alt