# Elias Jelert

Surekli bam gun taca mu vurcan her topu sivrilen bi ozelligide yok gibi girdi bize sanirim

Bu bebeden 21 yaşında olması da hasebiyle ümitsiz değilim. Daha disiplinli bir takım olsak alışma sürecinde bu kadar sırıtmazdı. İyi olacak inşallah.

tempolu bence ışık var.çok entry sildirecek gelecekte...Sadece 3-4 maç düzenli oynasın hepimiz göreceğiz...

Bence gayet de yontulabilecek bir oyuncu.

Bir kere inanılmaz hızlı ve çok ani bir şekilde arkaya sarkabiliyor. Hızıyla da çok rahat rakibi yakalayabiliyor.

Biraz özgüveni yere gelirse doğru yerlerde doğru çalımlarla yeri geldiğinde kanat gibi hızlı bir şekilde pozisyon olarak arkaya çok rahat sarkar.

Bence fizik yükleme ile biraz yeni güçlendirip pozisyon bilgisini arttırırsak tam bir back oyuncusu olur.

Bu kadar rahat maçta bile nasıl bu kadar kötü gözükebiliyor inanılmaz

temaslı oyuna bir an evvel alış. Beyler 21 yaşında yahu biraz insaf

Şu an için iyi görünmüyor belki ama bana potansiyeli var gibi göründü. Biz bu potansiyeline katkı verebilir miyiz, ondan emin değilim.

21 yaşında, Danimarka pasaportlu adamı hemen yemeyin, pişman olacaksın sonra. Nelsson içinde ilk geldiğinde neler dendi, Ross içinde, çocuk şimdi şampiyonlar Ligi'nde oynayacak. Az sakin olun, ortama takıma alışsın, o zaman seviyesi düşükse eleştiririz.

İyi taraftn bkmk istiyorum daha önce kimlere bundan topçu olmaz demiştik.yine yanılırız umarım

24069PC21G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi taraftn bkmk istiyorum daha önce kimlere bundan topçu olmaz demiştik.yine yanılırız umarım

24069PC21G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10 milyon euroya aldığın bekte ne potansiyeli ya

Neyi yapamıyor da yapacak bu adam, topla iyi bir herif zaten değil topsuz oyunda öne çıkması lazım

Bu konuda da ümit vermiyor, napıcaz o kadar para gömüp bir de geliştirmeye mi uğraşıcaz

Bari hirsli falan olsa belki bazi eksigini örtebilir.

Ama öylede degil ve baya garanti/korkakca oynuyor. Bu adama Boey ve Barisin özel antrenörünü tutan. Kas yapmali yoksa bizde bile formayi almaya zorlanir

bu herif köpekhag gibi kompakt bi takımda oynayabilir bence ama şu haldeki bi takımda berbat görünür

bu adamın bu rakamlarla transferine ok veren, aracılık eden, scoutluk yapan, kısacası dahil olan kim varsa gs ile ilişiği kesilmeli ve ayrıca yargılanmalıdır.

hiç boey'e de ilk maç şöyle böyle deniyordu demeyin. boey 1 m euro maliyet ile gelmişti, bu arkadaş 11.

morutan için de umut besleniyordu iyimser kesim tarafından. ama olmayacağı belliydi. bu çocuktan da olmaz.

martin linnes'in bile yarısı kadar topçu değil. hiçbir özelliği yok.

kopenagh'da 100 küsur maça çıkıp cl'de full oynaması sebebiyle ilk başlarda ben de acaba mı lan demiştim ama yok abi.

500 k euro'ya alınsa bile ok demezdim öyle diyeyim.

Geldiğinde de demiştim bence Jelert bizim oyuna uygun değil. Hatta linç edileceğim ama Köhn bile daha uygundu. Çocuğu mental olarak bitirdik yarım sezonda o ayrı. Geldiğinde fişek gibi bindirme yapan adamın son maç ayakları titriyordu.

Şu adama 10 vermek yerine ali turalp’i kazanmaya çalışsaydık, en azından paramız cepte kalır, hem de çocuğun geleceğini karartmazdık

Tanesi 1 milyondan alt liglerden 9 tane isim belirlesek forumca (forumda bu işi yapabilecek kabiliyette müthiş isimler var) 1 tane jelert bulurduk be.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Geri
Üst Alt