# Elias Jelert

Bu fizikle topçu mu olunur. Fizik yok, teknik yok, bu adamı beğenen ve alanlar istifa etsin akabinde alt yapı kapatılsın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

nerden buluyolar böyle özgüvensiz silik tipleri ya. herif aldığı her topu bombacı gibi şişiriyo. ne ortadaki topa girer ne kendi ayağına top ister. inşallah fizik olarak tam değil diye böyledir yoksa girmiş gene yağlı kazık

Olum şu kötü rakibe karşı bile nasıl bu kadar kötü olabilirsin

Gravion arkasından bindirirken uyudu malesef. Bizim beklerin altında yatır falan mı var yav her gelenin eli ayağı dolanıyor bi garip oluyorlar.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Jacobs mi nedir gelince jelerti okan burak yedek birakir, sorsan ben aldirmadim kendisini der

%66 pas yüzdesi ile oynayamaz Galatasaray beki.

Bir şey demek istemiyorum ama Adana Demirspor'a bile üstünlük kuramayan bek ciddi problem demek...

Arkadaş 9 milyonumuz çöpe gitti, kim neye göre aldı lan bu nasıl bek, süre dolmadan bir sağ bek alın gelin hemen

Özgüvensiz oynuyor ısırmıyor o yüzden normalde ok gibi bindirmeleri olan bir oyuncu . Savunmadada özgüvensiz olduğu için yakın oynamıyor normalde kene gibi yapışıyordu kopenhagda

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha iyi olacağını düşünüyorum ama şu anki verdiği izlenim Danimarkalı Sabri

Zamana ihtiyacı var takım da çok dengesiz şu an ambale olmuştur

Sabri bundan 100 kat daha iyiydi .
10 milyon buhar olmuş. Ali turap keser bunu.Kaan Ayhan baris Alper ali turap dan sonraki sağ bek olur kadroda

Topla zaten iyi değilken o fizik kalitesiyle barınması imkansız.

Hani yenildiğimiz takımlarıın topçuları böyle işte, sistem olunca farkedilmiyor eksileri fazla, adam City karşısında bile sırıtmayabiliyor.

Bizim gibi sistemsiz takımda ise Bünyamin, Ali Yavuz falan bire bir kalıp tokatlıyor.

Daha 21 yaşında tek tesellim bu, fizik olarak gelişir umarım.
Benim dikkatimi çeken şey şu bu çocuğun baya defosu var ve biz kopenhagla 2 kez karşılaştık bu defolarini hiç mi görmedik? Rakibi hiç mi analiz etmedik?

Altyapıdan çıkan biri olsaydı “belki oynadıkça gelişir” diyeceğimiz adama 9 milyon verdik.

Geri
Üst Alt