# Elias Jelert

Tarık Çamdal reunion

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben kötü oynadığını düşünmüyorum. Kerem'e rağmen ters kanatta elinden geleni yaptı ve güzel ara paslar da yaptı. Başlarda koşu yapmaya çalıştı ama geri pas alamayınca onu da bırakmak zorunda kaldı.

Tarihimizin en kötü transferleri arasında ilk 3 e girer.
Tarihimizin en kötü beki olarak da 1.sıradadır.
Tarık çamdal, lato filan hikaye bundan daha kötüsünü izlemedi bu gözler.
Kazımcan vardı hani yakın geçmişte ve hataydan gelen bir sol bek adakugbe mi neydi hatırlarsınız jelert onların yarısı bile değil çeyreği ancak düşünün rezilliği.
Kesinlikle komisyon transferi.
Haram zıkkım olsun boğazınızda kalsın bu transferi yapanlar , onay verenler kim verse haindir.

fiyatı hep baş ağrıtır. bu fiyattaki adamda ya acayip fizik, ya acayip teknik ya da acayip pozisyon bilgisi olacak. bunda özgüven bile hak getirir gibi görünüyo. bi şekil fayda sağlar ama her türlü bize giren girmiş gibi gözüküyo.

Hayatımda gördüğüm en cılız kuzeyli

güzel çakmışlar bize,onay verenin,öneren herkesi rahmetle anıyorum

Futbolcu öğütücü Okan’ın son kurbanı. Asla bizim oyun anlayışına uygun oyuncu değildi ama sığır gibi aldılar.

Sistem takımından getirip sistemsizliğin içine soktuk. Bireysel fark yaratacağı bir alan yok gibi. Takım organize bir şeyler oynamaya başlarsa o da sivrilebilir. Aksi halde böyle turist gibi takılır.

Her seferinde daha kotusunu daha pahaliya almayi nasil beceriyolar yaw

Hadi 21 yasinda brezilyali falan olsa neyse

Bir sabırlı olsun, hemen yediniz çocuğu. Daha 21 yaşında ve ilk defa ülkesi dışında oynuyor. Maç yaptıkça form tutacak ve performansı yükselecek. Bonservisi daha uyguna olabilirdi ama ben 20'in başlarında, şampiyonlar ligi görmüş, Danimarka vb pasaportlu oyunculara verilen parayı pek takmam. Biz Türklerin en büyük sorunlarından biri, sabırsız olup her şeyi tüketmemiz ve değersizlestirmemiz. Zaten alışma süreci, belirli sayıda maç gibi olaylar dolunca ve gelişim yoksa o zaman eleştiri başlanmalı.

Her seferinde daha kötüsünü nasıl buluyorsun Okan hocam.
Fransa ikinci ligini aç al sağ bek listesini kapat gözünü seç bir oyuncu bundan kötü olamaz .
Fizik yok hava topu yok müdahale yok geri geri koşu komik.
Kim aldirdi kim aldıysa hakkımız varsa haram olsun

Her seferinde daha kötüsünü nasıl buluyorsun Okan hocam.
Fransa ikinci ligini aç al sağ bek listesini kapat gözünü seç bir oyuncu bundan kötü olamaz .
Fizik yok hava topu yok müdahale yok geri geri koşu komik.
Kim aldirdi kim aldıysa hakkımız varsa haram olsun
Şöyle buluyor,ihtiyaci olan bolge icin bakıyor bize karşı kim iyi oynamış onu istiyor ki Avrupa'da herkes bize karşı başarılı oldu sayılır. Yoksa oyuncu bildigi felan yok. Kapasitesi bu kadar 2 sene icin tesekkur ederek yollar ayrılmalı bak rakibin isoyu kapiya koydu adam cuma dan cumaya camide gorunuyor alan olmadi.Tr.liginde zaten aksilik olmazsa 3 buyukten biri sampiyon oluyor,Gerets'in o kadro ile yaptığı basaridir,Icardi'li kadro ile olan da elbet basaridir tabi Avrupa'da devami geliyorsa yoksa hikaye

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt