# Elias Jelert

Baba adana demir maçında bile sapır sapır döküldü. 10 milyonu çıkaracağız diye kalemizi açmanın anlamı yok.

Oyuncu bizim seviye takimlarin oyuncusu degil kaan tek bacakla oynasa bundan iyi oynar
Kabul etmeliyiz bu adam bize girdi devre arasi en az zararla elden cikarmaliyiz

yok abi böyle bişeyler
geçen gün yarım saat bu adamın geçen sezonki maçlarını izledim it gibi de oynuyormuş 30 metre geriden gelip top falan alıyor, mis gibi şut çekiyor. organik görüntü veren takımda oynuyor herif yani

bugün sağda başlasaydı keşke çünkü takım geçen maçlara nazaran kısmen pas yapabiliyordu. okan burukun bu herifi harcamasına mani olunmalı

yok abi böyle bişeyler
geçen gün yarım saat bu adamın geçen sezonki maçlarını izledim it gibi de oynuyormuş 30 metre geriden gelip top falan alıyor, mis gibi şut çekiyor. organik görüntü veren takımda oynuyor herif yani

bugün sağda başlasaydı keşke çünkü takım geçen maçlara nazaran kısmen pas yapabiliyordu. okan burukun bu herifi harcamasına mani olunmalı
Geçen seneki zaha gibi bununda Klonunu aldik o zaman.

daha genç bekleyin. Keşke 9 küsür vermeseydik üstüne yapışacak o rakam

yok abi böyle bişeyler

Yok abi boyle seyler angelino da romada muthis oynuyor

Kohnde gittigi takimda iyi oynuyor
Senin dedigin gibi bir dunya yok
Kopenhag dedigin takim geride 5 li bekleyip kompakt duran bir takim bu tuy siklet orda is yapabilir

Bizim gibi acik alanda oynayan takimda bek filan oynayamaz krali gelsin onlada tartisirim

Devre arasi zaten elden cikarilacak bosa giden 11 milyon euro

Sırf kuzeyli diye şu boş herifi savunman yakışmıyor sensey.

mitşö de kuzeyli m8
daha imza atmadan şutlayın yazdığımda gsc üstüme çullanıyordu

jelert ısrarla oynatılması gereken bi tip
süper demiorum ama çok potensiyali var, şu wideoları muht izlemişsindir zaten bi de unitedı yendikleri maçı izleyin solda fln oynuyor hem de

Zamanla yerini alacaktır bence acımasız eleştiriyorsunuz okan hocag transferlere bir anda yüklenmeyen bir kafa yapısına sahip

Adeta yırtık kozadan çıkan bir kelebek gibi her yerden çıkarak oynamalı ve bir arı gibi çevik olmalı işte o zaman çalışkanlığıyla bir şeyler yapar

Zaman verilmesi gerekir boey adlı aslan parçasının kulübümüzde yaşadığı deneyim unutulmamalı ve jelerte destek verilmeli

Abi çocuk hala şokta gibi, ben gerçekten adapte olmakta çok zorlandığını düşünüyorum. Kopenhag'ın geçen sene nasıl oynadığını gördünüz, ezbere oynuyor adamlar. Sistem takımı olma konusunda City'le falan kapışabilirler. Bizim İstanbul'daki maçta ilk yarıda bir ara 20 dk falan top göstermediler neredeyse öyle garip bir takım.

Yani demem o ki bu çocuk alışacaksa eğer arka arkaya 5-10 maç asıl mevkisinde oynatmadan alıştırmamız zor görünüyor. Biz daha dizilişimizden bile emin değiliz şu aşamada, o yüzden zor olacak yalnız işleyen bir takımda bu çocuk yıldız olacak kadar göze batmaz (10 maçta 1 belki) ama illa ki iş yapar.

Bonservisi 9-10-11 her neyse konuşulması anormal değil ama yıllık alacağı ücretle vs toplam maliyetine baktığınız zaman bizi sarsacak kadar yüksek değil. O yüzden sürekli oradan vurmak da haksızlık olur.

Bir de not olarak dörtlü oynamaya devam edeceksek eğer Sallai ile beraber görmek lazım. Bek ve önündeki hücum oyuncusunun uyumu çok acayip bir olay. Arda Turan-Filipe Luis mesela.

Son düzenleme:
Abartıldığı gibi kötü olduğunu düşünmüyorum. Zamana ihtiyacı var.

Jakobs gibi bir bek almışken, davinson da dönmüşken bolca süre almalı

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocanın madem kaanla 3lü gibi takılma fikri vardı bu herife neden dünyanın parasini verdik ? Kaan resmen 3. Stoper gibi bekliyor çoğu pozisyon maç koptuktan sonra yaptığı asistin bir manası yok sağda Kaan varken neredeyse 0 aksiyon oluyor statik topçu zaten ne alan açıyor ne bir aksiyona katılıyor ..
Hangi açıdan baksan tutarsizlik var.. Böyle oynayacak adam jelerti kapının önünden gecirmemeliydi Kaan ne alaka jelert ne alaka tarz olarak

Abiler bende Doue'nin gelmesinden taraftım ama bu çocuk henüz 21 yaşında ve ömr-ü hayatında ilk kez yurt dışında futbol oynuyor yahu. Adapte olması için biraz zaman tanınmalı ve Ertuğ renktaşın dediği gibi bende gerçek mevkisinde oynatılmalı kanısındayım.

Bariz bir şekilde çekinerek oynuyor yoksa tabii ki bu kalitede bir adam değil

Geri
Üst Alt