# Elias Jelert

Su adami yakindan gorsem asla transfer etmem profosyenel futbolcu tipi yok adamda

Bu kadar Maca cikan adam hicmi yemek yememis hicmi kas kutlesi calismamis

Aldigi paraya ihanet

Fener macindan sonra daha fazla oynamaya baslayacak bana göre

Maximin’e karsi sahaya atmak istemez oyuncuyu kaybetmemek icin

Oynarsa ve kötüyse bu performansi sene boyunca yapisir oyuncuya

Maximin de hareketli bir oyuncu bu yüzden kaan ile devam ediyoruz diye düsünüyorum

Boey’i de çöp iian edip az daha gönderiyordu bu taraftar ve Okan Buruk.
Sonuç ortada.
Çok potansiyelli bir oyuncu.Çok genç,hızlı ve çevik.Yoksa kimse 9 milyon bonservis vermez.
Takımda sistem oturunca çok katkı verecektir.
Yıllarca kağnı gibi içi geçmiş oyuncuları seyretmekten bıktık.

Bu adamın topçu olabilmesi için fiziğini gösterir before\after bir fotosu olması lazım aksi takdirde iyi bir jokey olabilir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bence hala çok erken. 22 yaşında, adapte olamadı ve aşırı heyecanlı. Zaten maça girdiğinde ilk 5-10 dk heyecandan topa bile düzgün vuramıyordu. Sonra biraz toparladı.

Ben inanıyorum

Birde mümkünse sağ bekte izleyelim ki olur mu olmaz mı hep beraber karar verelim

Ben bu adamin oyun tarzinda Nagatomo emareleri goruyorum. Hizi ve inatciliginda sorun yok. Bir bek icin teknigi de kotu degil. 4lu oynayacaksak sagbekte israrla 5-6 mac oynatmadan umidi kesmemek lazim. Okan hocanin hic ettikleri listesine girme ihtimalide yuksek malesef.

Birde mümkünse sağ bekte izleyelim ki olur mu olmaz mı hep beraber karar verelim
İnşallah koçumuz isviçre çakısından vazgeçerse o konuyada geleceğiz.Orijini sağbek olan oyuncuyu oynatmayıp çakıya yer vermekte ne bileyim.İnşallah üstüste izleme şerefine ulaşırız.Eğer ki ulaşamazsak devre arası gönderirler onuda.Alıştık nasıl olsa.

youngs boys deplasmanda ilk golde odun gibi topu adama nişanlaması ve bacak arasından yediği topla gs serüveni sona erdi zaten

Boeyle kiyasmaya son verelim boeyin hem ilk maçları çok iyiydi hem de fiziksel olarak daima hayvan gibiydi..
Jelertin ciddi ekstra işler yapması lazım bizim lige hiç uymayacak bir fizikte ..Neticede 10 milyon yatırım yapıldı Okan hocanın da bir çırpıda sileceğini sanmiyorum illa sans verecektir..

Uruk bey izlememize de izin vermiyorki

Adamın olayı topsuz oyun daha çok ama öyle bir rol verecek bekimiz yok.

Bu öyle bedava oyuncu almakla kıyaslanacak bir skandal değil bu adamı eğer oynatmamaya devam ederse, senin elinde 10 m euro bonservis bütçesi vardı ve bek alacaktın, aldığın adamı oynatmamak ne demek?

2 ay oldu geleli neredeyse 11 oynadığı maç yok.

Geri
Üst Alt