Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bahsettiğin iki adamın da jelert ile ilgili tek bir kelimesini dahi duymadım. ancak jelert'in skandal bir transfer olduğunu düşünüyorum. acaba ben de koyun muyum?Karakullukçu nasıl tete nefreti yaptıysa, kerem övet denilen arkadaş da çok sınırlı futbol görüşü ile bu cocuğu milletin gözünde düşürdü.Bizim koyun taraftar da bunların akılları ile konuşuyor
bahsettiğin iki adamın da jelert ile ilgili tek bir kelimesini dahi duymadım. ancak jelert'in skandal bir transfer olduğunu düşünüyorum. acaba ben de koyun muyum?
Tete nin neyini seveydik soyaddaş. Napmış abi Tete de hala adı geçiyorKarakullukçu nasıl tete nefreti yaptıysa, kerem övet denilen arkadaş da çok sınırlı futbol görüşü ile bu cocuğu milletin gözünde düşürdü.Bizim koyun taraftar da bunların akılları ile konuşuyor
Karakullukçu nasıl tete nefreti yaptıysa, kerem övet denilen arkadaş da çok sınırlı futbol görüşü ile bu cocuğu milletin gözünde düşürdü.Bizim koyun taraftar da bunların akılları ile konuşuyor
Bu 2sinin GS taraftarına etkisiKarakullukçu nasıl tete nefreti yaptıysa, kerem övet denilen arkadaş da çok sınırlı futbol görüşü ile bu cocuğu milletin gözünde düşürdü.Bizim koyun taraftar da bunların akılları ile konuşuyor