# Elias Jelert

Karakullukçu nasıl tete nefreti yaptıysa, kerem övet denilen arkadaş da çok sınırlı futbol görüşü ile bu cocuğu milletin gözünde düşürdü.Bizim koyun taraftar da bunların akılları ile konuşuyor

Şöyle de bir şey var

İstediği kadar etkili olamıyorsa birkaç maç sabredelim diyemeyiz. Geçen sene 102 vs 99 puanla şampiyon çıktı bu ligden

Her posyon değerli

Karakullukçu nasıl tete nefreti yaptıysa, kerem övet denilen arkadaş da çok sınırlı futbol görüşü ile bu cocuğu milletin gözünde düşürdü.Bizim koyun taraftar da bunların akılları ile konuşuyor
bahsettiğin iki adamın da jelert ile ilgili tek bir kelimesini dahi duymadım. ancak jelert'in skandal bir transfer olduğunu düşünüyorum. acaba ben de koyun muyum?

Bizde en verimli 3-5-2’de oynar. Ama Okan 3-5-2’yi öylesine ortaya attı. Sistem değiştirecek cesareti yok, bilgisi de yok.
Kaan’ı da gereksiz yere sağbekte yıpratmanın manası yok. Ne yapacaksın yani? Adamı 50 maç sağbek mi oynatacağını sanıyor? Bir kaç maç sonra mecbur Jelert’i koyacak.

bahsettiğin iki adamın da jelert ile ilgili tek bir kelimesini dahi duymadım. ancak jelert'in skandal bir transfer olduğunu düşünüyorum. acaba ben de koyun muyum?

Sen değil abi, herkes senin gibi fikir sahibi değil, anlamışsındır diye tahmin ediyorum

Yarınki maç özelinde epey adam kıtlığı var, sanıyorum 11 başlayıp 90 dakika sahada kalır. Sol bek olarak.

ilk alındığında o paralar etmez sabri sarıoğlu bundan daha iyi topçudur demiştim ancak şöyle bir gerçek var futbol yetenek dünyasında seviye çok düştü ve jelert'te bu seviyeyi taşıyacak bir oyuncu. yaşı çok genç üzerinde çalışılmalı emek verilmeli ve karşılığı alınmalı.

haa parası yine çok ama bu konu unutulmalı önümüze bakmalı artık.

Jelert bu paralar etmez ama bu sene futbol transfer piyasası rakamsal olarak hep civardaydı. Jelert'i 90 dakika sol bek değilde sağ bek olarak görebilsek anlayacağız et mi balık mı?

bir sonraki maç güzel oynayıp içimizdeki fenerlileri hayata küstürecek. Hadi aslanım benim yaparsın.

Mutlaka oynamalı o kadarda değil.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tete nin neyini seveydik soyaddaş. Napmış abi Tete de hala adı geçiyor

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen kanka teteyi taraftar bitirdi

Aslında çok potansiyelliydi

Tek eksiği topla olan iletişimiydi

Arkasında dursak 25 milyonluk topçuydu

Devre arası satalım

Düşünmeden etmeden Galatasaray'ın parasını dökenlere hakkım helal değil

Bu 2sinin GS taraftarına etkisi

images

Durum çok vahim yav. Yani düşün jelert +1m ye kerem i sattık

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ayni yusuf demir gibi ilk mac heyecan verdi sag acik olarak oynadigi 10dakikada, sonrasi yok. Insallah toparlar ne diyim

Geri
Üst Alt