# Elias Jelert

Berkan orta sahaya girdiğinde geçen mac resital yaptı sol beke koyulmuş orda da olmuyor.Jelert ne kadar kötü ki tercih berkan olmuş bence burda okan hoca ön yargısı var

Yönetim transferi. Galatasarayda oynayacak seviyede değil.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dün gayet iyi oynadı.
Yaşı 21 ve en önemlisi bu arkadaşta oyun disiplini ve gayret var.

Herkes tipine bakarak eleştiri yapıyor ancak fotodaki adam tam bir iskeletor olmasına rağmen çok iyi işler yaptı. Ben jelert in de o kadar kuvvetsiz olduğunu asla düşünmüyorum ve aksine çok iyi bir patlayıcılığı olduğunu görüyorum.

Dün defans arkasına atılan bir iki topta rakibin gerisinden gelerek yetişti, hücuma çıkarken iyi koşular attı, taca çıktı denilen bir pozisyonda hızıyla topu oyuna geri çevirdi.

Skor 3-0 iken bunlar önemsiz geliyor olabilir ama gol aradığımız her maçta her bir an kıymetli.

Bana kalırsa fiziğini biraz daha geliştirdiği takdirde geçen sene cl'de gayet iyi performans vermiş bir genç oyuncunun burda iyi olmama ihtimali yok.

10 milyon eder mi o tartışılır, fakat kötü bir oyuncu değil. İşe yaramaz hiç değil ve çok genç.
aa4939a5a0113d6c120773fc791b303b.jpg

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence oynaya oynaya iş yapacaktır. Fener maçından sonra 11e geçmelidir. Çok hızlı bir oyuncu

23 nisanda bir kere ilk 11de sag bek olarak cikabilir sahaya

Gözüpek mücadeleci bie çocuk fiziğinin dezavantajını o derece hissettirmiyor.

Bu kadar güçsüz olmasını aklım almıyor Furkan soyalp patatesi bile bunu sinek gibi yere yapıştırdı.. Bir oyuncu cılız olabilir ama bu kadar kolay yere yapismamali..Hazırlık maçlarından beri efe akmanda en çok dikkatimi çeken nokta bu..Hatta bir hazirlik maçında kendisinin 2 katı zenciyle omuz omuza ya girmisti çok şaşırmıştım efe bile bunun gibi yere yigilmiyor ki efenin profesyonel maç sayısı yok gibi birşey..
Kendisiyle ilgili olumlu diyeceğim tek nokta gerçekten çabuk bir oyuncu

Bunun muadili 3-4 saranın ki 7-8 civarı adam gibi araştırılsa bulunurdu

Buna 10 milyon saraya 20 milyon veriyorsun.Kulübe bilezik gibi giriyor sonra tutup o bileziği taraftara satmaya kalkıyorsunuz paramız yok diye ağlıyorsunuz

Sizin yapacağınız işi seviym.

Bizim ülke şartlarından dolayı genç oyuncuları 300-400 bin gibi maaşlara ikna etme şansımız yoktur. Ama 1.4 milyon da çok gereksiz rakamlar. Maaşı daha uygun olsa satması kolay olur oyuncuları. Okan bey oynatmayacağı adamı bile bile aldırdı. Bu adam zaten 4’lü savunma beki olmadığı alınmadan belliydi. 3-5-2 oynatırsa belki tutar ama 3-5-2 oynamayız zaten. O diziliş tutmaz bizde.

Dün gayet iyi oynadi.Sol da sağdaki kadar iyi oynayamiyor düzenli forma giyerse çok daha basarilir olacak.Gereksiz yangın yapılıyor adam Danimarka milli takımına kadar yükselmis bir oyuncu burda öyle bir konuşuluyor ki sokak dan adamı topçu yapmışlar gibi.

Kisa vadede fazla katki beklemiyorum. 3-5-2 sisteminde bir ihtimal ama bu fizikle 4lu savunmanin beki yaparsak cok problem yasariz.

Sol bekteyken soru işaretleri vardi ama kendi mevkisine gecince sağ tarafı otobana çevirdi..

Ben ve babam o tribündeydik herifi izlemekten boynumuz acıdı.

Fiziksel gücünü ortalama seviyeye çekebilirse zımba gibi topçu olacak. Fiziksel güç geliştirmesi en kolay özellik Barış Alper'in Boey'in özel hocasına verin bunu elden geçirsin. Bu sene büyük katkı vermesi zor ama seneye ilk 11 seviyesinde bir topçu olacaktır.

Jelert’i gömerken Berkan Kutlu övüyorsunuz ya arkadaşlar, Berkan ki şu güzel performansına 2 sene sonra ulaştı. 2 sene önceki yorumları hatırlayalım.

Jelert 11 verildiyse bunun suçunu kabahatini bu çocuğa yıkamazsınız.

21 yaşında daha ve önü açık.

Geri
Üst Alt