# Elias Jelert

10 milyon para vermişsin 2 maçla gözden çıkarmak doğru değil. Bu çocuğu gerekirse 2-3 ay oynatmayıp beslenme-fizik kampına almak lazım. Kilosu taş çatlasa 60dır bunun sağlam bir diyetle 5-6 kilo alıp kaslansa bambaşka bir oyuncu olur.
adsye kiraya verilmeli, adanada bunu ete doyurmalılar, kan can gelsin biraz, soluk benizli halde dolanıyor, gram yağ yok vücutta

2003'lü çocuktan hemen vazgeçmek abes geliyor. Üstelik 10 milyon euro vermişken. Alınırken çelimsiz olduğu bilinmiyor muydu?

Jelert'in bana göre iki özelliği göze çarpıyor. Sağ-Sol oynayabilmesi ve hızı. Dikine de iyi oynayabilir ama çok zayıf kalıyor. İkili müdahelelerde roket takımı gibi havaya uçuyor. Boyu 1.78. Kısa da sayılmaz. Kendine özel program uygulansa bence çok daha iyi bir duruma evrilecektir. Geldiğinden beri üç ay oldu hemen hemen. Teknik ekip bunu düşünemiyor mu? Şu adama yedirin içirin yav.

Başlığı

9 m € + Mukavele + Menajer ücreti

yapalım. Aç parantez, "Teşekkürler Okan" kapa parantez.

Kötü de olsa bu çocuğu görmek istiyorum sağ bekte

Net

Madem para verdik yeter

Kaan vs görmek istemiyorum artık bu takımda

Kağnı gibi adamlar görmek istemiyorum

Yeter ağır sövecem

Bu çocuk bize çok güzel bir şey gösterdi. Mesela bizim alt yapıdan çıkan sağ bekimiz ali turap bu yaz avrupa şampiyonasında oynadı. final oynayan fransa ve ispanya maçlarında çok iyi maçlar çıkardı ama galatasaray'a yine yetersiz geldi. Kopenhag ise Aynı standartta oyuncusunu şampiyonlar liginde bile oynatarak değer kattı ve bir türk takımına 9 milyon euro'ya sattı. Biz ise u -19 avrupa şampiyonasında çok iyi oynayan çocuğu türkiye ikinci ligine kiralamaktan çöp etmeye devam ediyoruz.

Brönby fln 4 milyon verir mi aceba ?

ben eminim şu anki haliyle ali turap dan bi fazlası yok ...

3 milyon eurodan 20 li yaşlarda fransa ikinci ligden 2 orta saha bi sağ bek alır 9 milyona bitirirdik transferi. Tek başına buna gömdük.

oyuncu sistem oyuncusu diye eleştiriliyo bizim gibi takımlarda çok zorlanır diye. sanki takım çok sistem takımı da jelert oynarsa sırıtacak. kaan niye oynuyo bu takımda bek, geriden oyun kurulumuna yardım ediyo, savunmayı 3'lüyo filan diye eyvallah. adam şu an fizik olarak bitmiş haklı olarak, en azından şöyle zamanlarda jelert'i sağbeke koy, sola da sakatlanma geçmişi olan ve korkunç takım yüzünden her maç 2 ton herifin yükünü taşıyan jacobs yerine de berkan'ı koy hem berkan'la savunmayı 3'le, hem de jelert'in yetmediği yerden solda orta saha orijinli berkan'la oyun kur.

berkan-jelert'in enerji toplamı da, sakatlık geçmişleri de kaan-jacobs'a göre çok daha iyi. kalite olarak aşağıdalar belki, o yüzden de diyoruz ki en azından bir b planı olarak düşünülüp kullanılsınlar rigas gibi, kasımpaşa gibi, yarın alanya gibi maçlarda. sen iste isteme takıma yok haliyle 10 milyona sağbek alınmış, köy takımına karşı da oynatmayacaksan o zaman 18'e de alma biz de yaz boyu koruduğun yönetime karşı bi duruşun var diyelim. şu adamın şu kaan'dan bile dakika çalamaması skandal bir olaydır.

Dün 1 dk süre almadı, rakibin toplam değeri bu herifin bonservisinden az.

Komik olacak ama Türk futbol tarihinin en pahalı bek oyuncusu bu adam.
Bu maçta da güvenilmeyecek bir adam değildi ya. İyidir, kötüdür apayrı bir şey ama haksızlık da ediliyor. Alınması hataydı ama güvenilmemesi de ayrı bir hata.

Okan hoca Jelert + Sallai'yi Paşa maçının ilk devresi gibi sahaya atıp biraz ısrar etmeli. İkisi de taktiksel disiplini olan oyuncular. Barış ve Kaan'ı dinlendirmeli bir süre. Bu oyuncular ancak maç ritmi kazanarak zaaflarını örtebilir.

Birileri okanın ya fişini yada kulağını çekmeli artık
!

adsye kiraya verilmeli, adanada bunu ete doyurmalılar, kan can gelsin biraz, soluk benizli halde dolanıyor, gram yağ yok vücutta
Sorun keşke etle butla çözülür cinsten olabilseydi:( pozisyon bilgisi, nerede duracağı bilgisi ,koordinasyon bilgisi zayıf arkadaşta.Nerede duracağını bilmiyor gibi duruyor arkadaş kısaca nereye attılar beni modunda:)

Geri
Üst Alt