# Elias Jelert

2 taraf arasındaki farkı ortaya koymak için güzel örnek

Haftalardır bu transferi eleştiriyoruz oyuncunun bize uygun olmaması verilen yüksek bonservis vs .. Aynı transfer donemi fb oğuz aydın ve levent mercana yaklaşık jelert parası verdi ve toplam ikisi 10 dk oynamış sadece ..fenerliler bunu transfer çalımı olarak gördüğü için adı bile edilmiyor..
Bence 2 taraf arasındaki en büyük fark bakış açısı taraftardan yönetime hocadan futbolcuya kadar ister istemez bu kültür herkesi etkiliyor ..

Bu kopenhag sadece bize değil real sociedad'a da bir tane forvet sokmuş adam şabanın önde gideni la liga da paspasa döndü. Bu kuzeyli furyasından bir süre uzak durmak lazım adamlar atmosfer oyuncusu başka bir şey değil. Uzak doğuya açılmamız lazım mitoma, kubo gibi pırpır ayağı top tutan tipler lazım bize nagatomo arıyoruz hala

Artık Jakobs 'un yokluğunda gözünü seveyim en azından sonradan oyuna girip katkı ver. Kaan ve Berkan 'ın bek oynayacağı takımda bir zahmet Jelert 'in süresi ve katkısı artsın Jakobs dönene kadar

Sağbekimiz olsa ve yedeğe 4-5 milyona alınsa birşey demeyiz de. Takımda sağ bek yok ve 9 milyon verdiğimiz adam kadroya giremiyor

Kanka Adekugbe’nin, Emre Taşdemir’in Kazımcan Karataş’ın katkı verdiği takımda Kopenhag ile CL’de City’lere kök söktürüp buraya gelip, katkı vermeden gideceğine inanmıyorum yav.

Bu adama forma şart ama fikstür de çok kötü şu ara ya.

Bu takımın futboluna uygun profilde bir bek değil gibi görünüyor. Bize boey jacobs gibi fizikli atletik bekler uygun. Jelert neden transfer listesindeydi hala anlamıyorum

Bu takımın futboluna uygun profilde bir bek değil gibi görünüyor. Bize boey jacobs gibi fizikli atletik bekler uygun. Jelert neden transfer listesindeydi hala anlamıyorum
Aslında fena sayılmaz tempo + hız + çevikliği var mesela Ferdide mesela fizikli bir bek değil ama çalışkan umarım bir şekilde kazanabiliriz.

Şu an inanılmaz özgüvensiz gözüküyor bir şekilde skoru aldığımız maçlarda sahaya sürüp adapte etmek lazım.

Aslında fena sayılmaz tempo + hız + çevikliği var mesela Ferdide mesela fizikli bir bek değil ama çalışkan umarım bir şekilde kazanabiliriz.

Şu an inanılmaz özgüvensiz gözüküyor bir şekilde skoru aldığımız maçlarda sahaya sürüp adapte etmek lazım.

bumudum naci nereye kayboldu?

doue wan bisakka alternatifi bu adam olması imkansız. menajerler soktu maalesef bunu bize

Bu maçta oynamazsa yok artık yani adam kaç kere bunun üst seviyesinde maça çıkmış ne kadar kötü olabilir gerçekten

Ben oynaması gerektiğine yürekten inanıyorum. Yunus örneğindeki gibi bazı oyuncular oynadıkça açılıyorlar. Jelert'in de kumaşı iyi, özgüveni düşük ama o da yerine gelirse bence bek derdimiz biter.

Bizim futbolumuz fizikli atletik bek gerektiriyor. Topyekün ileri gittiğimiz için geride kalan defansçı rakiple birebir oynayacağı için fizikli ve atletik olmalı

ulan bir mucize olsa da elf maçında küllerinden doğan jelert, tjk maçının da adamı olsa :/

Geri
Üst Alt