# Elias Jelert

Öyle böyle kazık girmedi. Bizde kalacaksa kilo aldırın 85 kilo yapın şunu. Üstüne bodye Apo'nun yanına verin belki 0'dan Menuir yaratılır.

Olmuş ile ölmüşe çare yok şu anda yapılabilecek tek şey oynayabileceği takıma kiralamak yoksa böyle böyle Tarık Çamdal gibi olur maalesef çok yıpratmamak lazım çünkü ortada ciddi bir yatırım var.

Savunmada saatli bomba gibi duruyor

Kanatlarda denememiz lazım artık

Her yenen golün kahramanı, bir tane kritik müdahale yapmasını geçtim, müdahaleyi yapması gereken yerde bile hep geride kalıp golü yediriyor. Hiçbir mevkide faydalı olabileceğini düşünmüyorum, olabilecek en tavan noktası da belki 5 sene sonra olur, onda da vasatı aşabilecek bir görüntüsü olmaz gibi, net 2. Lig hatta 3.lig seviyesinde şu anda.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Girdiği her ikili mücadelede amele sümüğü gibi yere yapışması trajikomik. O kadar çelimsiz ve güçsüz ki normal şekilde de düşmüyor yere

Bu gece rüyasında da sürekli yere kapanıyordur.

Sadece bize karşı iyi oynadı diye alındı. Hiç mi izlemediniz veya scotlarınıza izeletmediniz ?

Bu nasıl Kuzeyli anlamak mümkün değil. Sertlik, fizik hiçbiri yok. Sadece bizde değil hiçbir yerde oynayamaz kolay kolay. Gitti 11 milyon çöpe.

Doue bitmeliydi - onun sürecini kapatmak için hemen harcadılar para.

ben daha pes etmiyorum ama güçlenmesi , kiralık olarak deneyimlenmesi lazım.

Köhn içinde Werder alacak muhtemelen - keşke almasa.

Belki 3-4 yıl sonra fiziken gelişir ve oyunu da olgunlaşır ama kısa vadede hiçbir fayda sağlamayacak. Dün akşam inanılmaz kötüydü.

Ali Turap bu arkadastan daha iyiydi. Onda da savunma sıkıntısı vardı ama ayağı teknikti en azından bu arakadasta atakta da hiç bir varlık göremiyoruz

boey gibi bi azmanı satıp yerine bu çelimsiz arkadaşı kim getirdiyse ve onayladıysa transfer işlerinden uzak dursun.

Sadece bize karşı iyi oynadı diye alındı. Hiç mi izlemediniz veya scotlarınıza izeletmediniz ?

Bu nasıl Kuzeyli anlamak mümkün değil. Sertlik, fizik hiçbiri yok. Sadece bizde değil hiçbir yerde oynayamaz kolay kolay. Gitti 11 milyon çöpe.
Ben alianzda bayerne karşı izlemiştim gayet iyiydi ama kopenhag kompakt oynadığı için herhangi birisinin bireysel hata yapmadığı sürece kötü gözükme olasılığı çok az çünkü hep birbirlerine yakın oynuyolar yardımlaşıyolar,orada oynarken rakip kanatlarla neredeyse bire bir kalmıyo destek geldiği için ama bizde kalıyo, top rakipteyken tek başına savunmak,top bizdeyken de hücumda tek başına geçmek zorunda

O bölge takımları bu şekil oynadıkları için iyi gözüken oyuncular başka takımlara gidince haliyle sudan çıkmış balığa dönüyo,bodonun 3-4 topçusu böyle gitti hepsi patates olup postalandılar en son burda ola solbakken isteniyodu roma aldı ama hemen paketledi

Bu tarz takımlardan oyuncu almak çok riskli iyi düşünüp araştırman lazım çünkü başka bir oyun oynuyorsun,bu 10 kglik veledin de zırt pırt alışmaya çalışıyorum demesi bu yüzden

Bundan bir tek jokey olur gibi duruyor. Kuzey avrupa takımları öyle sistem takımları ki forumdan birini bile koysak sırıtmaz o takımda muhtemelen

Geri
Üst Alt