Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.758
- 66.835
- 5.003
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yönetim ve hocanın basireti bağlandı aldılar saçma bi iş oldureis yüz kere dedik almayın şu herifi diye
yoksa bin kere mi dedik
Kilo alsa da bişey farketmez gibi duruyor. Sene başı analizci youtuberlar çalım yese bi daha önüne dikilir o kadar çabuk kene gibi diyorlardı onu bile göremedik.
Uzak mesafede çalımı yiyince önüne dikilir de ceza sahası içinde ve çevresinde çalımı yediğinde veya omuzu yediğinde top ağlarda olur zaten. Bunun probleminin %90 ı fiziksel bence çünkü o fizikle savunma yapılmaz. Her fiziksel kontaktta fukara sümüğü gibi yere yapışıyorKilo alsa da bişey farketmez gibi duruyor. Sene başı analizci youtuberlar çalım yese bi daha önüne dikilir o kadar çabuk kene gibi diyorlardı onu bile göremedik.
Bence yanlış meslek seçmiş çok güzel balıkçı olurdu bundanUzak mesafede çalımı yiyince önüne dikilir de ceza sahası içinde ve çevresinde çalımı yediğinde veya omuzu yediğinde top ağlarda olur zaten. Bunun probleminin %90 ı fiziksel bence çünkü o fizikle savunma yapılmaz. Her fiziksel kontakta fukara sümüğü gibi yere yapışıyor
Bunca yıldır futbol izlerim bu fizikte iskandinav hiç görmedim ve bizimkiler gidip bunu bulmayı başardı.Bence yanlış meslek seçmiş çok güzel balıkçı olurdu bundan
İskandinavların en büyük özelliği fizik güç ve dayanıklılıklarıdır biz gittik tüy sikletini bulduk harbi komediBunca yıldır futbol izlerim bu fizikte iskandinav hiç görmedim ve bizimkiler gidip bunu bulmayı başardı.
kurt var derler boyle durumlarda5 ayda neden kilo aldıramadık bu çocuğa
Bu arada çözüm odaklı yaklaşıyoz meseleye her daim
Bu husustaki çözümü de çoktan yazdık
3-4 veren varsa yollayalım ama olmayacağına eminim
Dayayalım buna dopingi. Alsın 3-4 yıl ceza. Sonra hayvan gibi dönsün. Sanki 3-4 yıl top oynasa bir şey mi fark edecek. Çare doping
Mukavele uzatıyoz 2030'a kadarO süreç nasıl işliyor biraz daha detay ver Alim
%100bu image gerçek mi lan