# Elias Jelert

Yediğimiz kazığı kabullenip oturmakta bir seçenek rtas
Ne alaka yav kaziksa bile satılamaz veya kiralanamaz diye bir durum mu oluşuyor? 11 değil 3'e satarsın, seri a değil b'ye kiralarsin gerekirse he dur kazık yedik oyleyece bekleyelim belki değişir kendi kendine dahiyane bir fikir gibi duruyor

Bir ibret vesikası olarak kadroda tutuluyor.

Buna verilen para ile bir tane F-16A/B alabilirdik

1737807442106.webp

Ben fizik gücünden ziyade top tekniginde de ciddi sorun oldugunu düsünüyorum

Bu arkadaş kim, nasıl izledi? Hani Okan Buruk, kendisinin listesinde olduğunu söylemişti. Hangi sırada olursa olsun, istemiş ki alınsın. İstediği seviyede olmasa da, o zaman o seviyeye kendisinin getirmesi gerekirdi. Yarım sezon boyunca hic bir sey olmadi. Net yanlış transfer yaptırmış.

O vakit zararın neresinden dönülürse kâr edilir, o yüzden göndermeleri gerekirdi. Sezon sonuna kadar kadroya giremeyen oyuncu iyice gözden düşer, piyasası yerle bir olur. Ayrıca, Okan Buruk'un eksik olan oyuncuların eksilerini giderme kapasitesine sahip olmadığını görmüş olduk. Adam hala aynı kiloda, vücut olarak hiçbir gelişme yok. Eğer Okan Buruk'un gözünden düşmüşse, o oyuncu yedek kalmaya mahkumdur.

yönetim ve okan buruk tarafının Doue rezilliğinden sonra ani harcaması olduğu aşikar.

ama bu yüzden çocuğu ezecek değilim. süre verilse hala işe yarar hale gelebilir

köhn içinde aynısını düşünüyordum-werder almayacak olsa hala düşünürüm.

Boey'de 2 sene boyunca çöp ilan edilmişti - ya da yaklaşım bu şekildeydi.

Bu arkadaş kim, nasıl izledi? Hani Okan Buruk, kendisinin listesinde olduğunu söylemişti. Hangi sırada olursa olsun, istemiş ki alınsın. İstediği seviyede olmasa da, o zaman o seviyeye kendisinin getirmesi gerekirdi. Yarım sezon boyunca hic bir sey olmadi. Net yanlış transfer yaptırmış.

O vakit zararın neresinden dönülürse kâr edilir, o yüzden göndermeleri gerekirdi. Sezon sonuna kadar kadroya giremeyen oyuncu iyice gözden düşer, piyasası yerle bir olur. Ayrıca, Okan Buruk'un eksik olan oyuncuların eksilerini giderme kapasitesine sahip olmadığını görmüş olduk. Adam hala aynı kiloda, vücut olarak hiçbir gelişme yok. Eğer Okan Buruk'un gözünden düşmüşse, o oyuncu yedek kalmaya mahkumdur.
Bissaka'dan sonra 1 ay boyunca bitti denilen Doue olmayınca taraftar ciddi tepki seviye maksimuma ulaştı sonrasında menajer önerisini getirip kulübün ortasına bıraktılar.

Kimseninde onayından geçtiğini sanmıyorum atletik ve fiziksel özellikleri ön planda olan sağ bek ararken bir anda cılız Jelert'i aldılar tamamen menajer bombası denilebilir.

Son 5 dakika girsin diye 10 milyon verdirdi.

olmaz mı diyorsunuz bu çocuktan? boey gönderilecekti ama 30 milyon değere kavuştu. vasat linnes bile kaç sezon oynadı. hatta kör carole bile oynadı. sene başı leicester keşke opsiyonu kullanıp yunus'u alsa diyorduk. oyuncuların, üstelik bu kadar çok para verilmiş olanların çabuk harcanması doğru değil. hani satışa çıkartsan 1-2 zararına okutsan yine biraz oluru var. ben yönetim yerinde olsam sağ bek filan almam büyük paralara.

Ayaks maçına çift ekmekli tavuk dönerle hazırladık. Maçın adamı olacak.

Konya maçında tekrar edilen bir taç atışı pozisyonu var soldan biri topla ok gibi fırladı valla tanıyamadım dedim bu kim böyle bu çocuğun olan özelliklerini kullanmak lazım berkandan kötü olma şansı yok bekte falan.Asiri hızlı bir herif defansın inceliklerini teknik heyet gösterecek zaten kanat oyuncusuna yapışıyor da müdahale yapmıyor onu göstereceksin, oynatacaksin ki form tutsun.Bu kadar hızlı, çabuk adamı kullanmak lazim

Ödenilen parayı etmez, ama bu herifi harcamışız gibi gözükmekte. Yani sağ bekte Kaan'ı, hatta Sallai'yi oynatacak kadar kötü değilmiş demek ki. Tebrik ederim, bir oyuncuyu daha öğütmüş. Gerçi her halükarda, kendisine yazardı, aldıran da kendisi.

Geri
Üst Alt