# Elias Jelert

İlk geldiğinde özgüveni çok yerindeydi. Top taşıyor , uzun ve etkili paslar atıyordu. Şimdi biraz da hata yaparsam formayı kaybederim korkusuyla garantici oynadı. Defansı kötü değildi bence. 3 lü defansta adam geçirmemek, top çalmaktan çok daha kritik ve önemli. Israr edilse sağ bek sorunumuz kalmaz.

İlk kez çıplak gözle izledim. İlk yarıda benden tarafta oynuyordu çok rahat takip edebildim. Bu çocuğun en büyük artısı kesinlikle topsuz oyunda çok çok iyi olması diyebilirim. Her zaman en doğru yerdeydi. Ayrıca pasları falanda çok iyi.

Jelert çok iyi de bir top taşıyıcısı. Özgüven gelse, formanın garanti olduğunu hissetse daha cesur oynar. Delici driplingler görürüz o zaman Ferdi gibi. Çok garantici takılıyor.
Torreira otomatikman hep yaklaştı jelerte - alan yarattı ve pas opisyonu oldu hep

mertense her pas bıraktığında koşusunu attı - %50 sinde top aldı , alamadığında da koşusu sayesinde iç ksıımda boşluk açarak başkasına alan çıakrdı falan.

dediğin gibi biraz özgüven olursa ve fiziksel olarak biraz güçlenirse çok işimize yarayacak adama dönüşebilir valla.

Torreira otomatikman hep yaklaştı jelerte - alan yarattı ve pas opisyonu oldu hep

mertense her pas bıraktığında koşusunu attı - %50 sinde top aldı , alamadığında da koşusu sayesinde iç ksıımda boşluk açarak başkasına alan çıakrdı falan.

dediğin gibi biraz özgüven olursa ve fiziksel olarak biraz güçlenirse çok işimize yarayacak adama dönüşebilir valla.
Jelert - Sallai her maç kanat bek oynamalı oraya alışmalı iyice. İki oyuncu da uçup kaçmasa da oyun disiplini yüksek adamlar. Barış kanat bek oynayacaksa orta saha 3'lü olmalı mesela. Çünkü 3 tane koşu atsa dördüncüde eli belinde dönüyor geri. O zaman arıza çıkıyor işte.

Jelert - Sallai her maç kanat bek oynamalı oraya alışmalı iyice. İki oyuncu da uçup kaçmasa da oyun disiplini yüksek adamlar. Barış kanat bek oynayacaksa orta saha 3'lü olmalı mesela. Çünkü 3 tane koşu atsa dördüncüde eli belinde dönüyor geri. O zaman arıza çıkıyor işte.
%100 katılıyorum

Bold yaptığım kısım mesela en kritik detay - hem adamı az yorarsın hem alan yaratırsın hem oyunu yığarsın herkes az yorulur vs vs.

Okan hocanın belkide en büyük defosu - aynı şey ile tamamne aynı kadro ile bütün süreci götürme işi. çok geç kaldı dar kadroda daha fazla ismi kullanmakta.

kendiside bocaladı zaten-teknik ekipte bilmiyorum ne işe yarıyor ...FT zamanında da necati davala hiç bir şey demiyor mu diyordum - öyle bakmaya başladım, hiç biri mi tavsiye etmiyor bilmem ne yapmıyor .

son milli aradan sonra nerdeyse hep aynı 11e yüklendi her maçta, oyun tutamadık skoru koruyamadık çoğu maçta bence bu yüzden.

Adam için ilk yarı sonu olmasına rağmen kimse bir şey bile yazmamış çünkü adam sahada yok gibiydi. ilk yarı boyunca adını 2-3 kere belki duyduk.

Berkan'a yakın oynuyor sol açıkta. Kendisi için riskli bölge. Doğru savunma yapsa yeter. Kazasız belasız şu maçı bitirmeye yardımcı olsun.

Rezil bir futbolcu. Gitti €11m maalesef. Maaş olarak da Avrupa'da buna en fazla 600-700k verirler

Bi tane enayi Bundesliga kulübü düşürürsek €5-6m'ye belki satarız

Sol ve sağ kanat bekte üçüncü alternatif olur şu an ancak. Başka da hiçbir şey olmaz

Linclemeyin bi zahmet ya sanki adam kendine 11 m euro verdirtti...

Rezil bir futbolcu. Gitti €11m maalesef. Maaş olarak da Avrupa'da buna en fazla 600-700k verirler

Bi tane enayi Bundesliga kulübü düşürürsek €5-6m'ye belki satarız

Sol ve sağ kanat bekte üçüncü alternatif olur şu an ancak. Başka da hiçbir şey olmaz
wolfsburg, copenhag'dan stoper vavro ve kalecisini aldı. hatta vavro gibi stoperi 5'e aldılar. biz ise 2-3'e alacağımız oyuncuyu 11'e aldık. vavro o savunma hattının lider oyuncusu ve avrupa şampiyonasında full oynamış bir isimdi hem de.

Bu yönetim ve hocayla takım falan kurulmaz. Çökmeye mahkum bir sistem kurmuşlar. Oyuncular neye göre, kime göre, kimin kararıyla seçiliyor belli değil. Lazım olan oyuncular gönderilirken lazım olmayanlara kamyonla para dökülüyor. Sanki birileri bizi ekonomik ve yapısal olarak yıpratmak için bunları içimize sızdırmış gibi. Erden Timur dönemiyle gelen ekonomik büyümeyi donanımlı adamlarla kullansak başka seviye bir takım kurabilirmişiz. Bence ‘ülkenin bayern’i” olma olayını bir kere daha kaçırdık.

Zararın neresinden dönülürse kardır

6-7m verecek bi mal bulmaya uğraşalım derim

Bencede zararın neresinden dönsek kar 5-6 ne dek getirdin sat

Maşallah mükemmel zararımız var

9 Jelert
9 Jakobs
5 Eren
8 Custa

31 Milyon euro

Yaparsın aslanım, sen kafaya koyarsan başarırsın, an itibariyle dünyanın en iyi sağ bekidir. 🤣

Geri
Üst Alt