# Elias Jelert

Yanlış transfer olduğunu kabul edip, oynatmayalim artık. Yeter oynadığı.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir şey demeyeceğim, aylarca söyledim söyleyeceğimi

Almayın diye bi kendimizi becermediğimiz kalmıştı. Total maliyeti €20m neredeyse vergisiyle. Bunu yazınca dalga geçiliyodu bizimle daha birkaç ay önce. Hatta ne birkaç ay öncesi, sıçmadı diye övüldüğü maçlar vardı mesela ADS maçı -- OB'nin forma adaleti yokmuş da bunu oynatmıyormuş da. Bunu oynatınca ne olacak ki bunu oynatsın. Teallam

Yine de bu garibana sövemem. Bundan iyisini oynayamaz bu tıfıl. Kanat bekte sağda üçüncü yedek (Frankowski-Sallai ikilisinden sonra), solda üçüncü yedek (Jakobs-Eren ikilisinden sonra) olur -- hatta Barış da buralarda oynayacak genelde o yüzden rotasyonda 6. herif olarak takılır

Sonra da yazın artık ya birini dolandırırız (çok ufak ihtimal) ya da bi yerlere kiralarız orada da oynamaz bu arada. Kim oynatır ki bunu. Kopenhag oynatır da işte birilerini dolandırmak için. Kiralık gidince alan kulüp kimseyi dolandıramayacağı için oynatmaz

Kopenhag'da makina gibi oynayan çocuk ne oldu da burada dağılıyor.. Ben Jelert'in kötü oyuncu olduğunu düşünmüyorum.. Çocuk takım ne oynuyor bilmiyor..

Bu oyun planında (oyun planı yok) olmaz.

AZ de olsa elimize yüzümüze vurmuştu kesin.

Kopenhag'da makina gibi oynayan çocuk ne oldu da burada dağılıyor.. Ben Jelert'in kötü oyuncu olduğunu düşünmüyorum.. Çocuk takım ne oynuyor bilmiyor..

Bizim maçta durduk yere oyundan atılmıştı
Futbolcu olduğunu sanmıyorum Kopenhaglı yöneticinin oğlu flndır

Iki mac oynadiginda elestirenlere biraz beklenmeli diyordum. Yatirilan parada yanmis olmasin diye ama artik oynanan süreden sora birsey olmayacagini iyicene kanitladi.

Avrupa'da bir sey yapamayacagimiz az cok kesinken devre arasi kadroyu tamamen dagitip bu basta olmak üzere bir cok oyuncu gönderilebilirdi

Kiralanıp arkasından dua etmeliyiz. Belki bişeyler olur.

Geri
Üst Alt