# Elias Jelert

Okan’ın sisteminde tek başına survive edebilecek adamlar lazım. Osimhen gibi, Davinson gibi, Barış gibi, Boey gibi..

Bu çocuk çok iyi niyetli, çok mücadele ediyor, güzel bir sistemin harika bir çarklısı olur ama mevcut planda bir futbolcunun açığını kapatacak bir başkası yok, O yüzden herkes kendi bacağından asılıyor, tüm yönüyle kusursuz olması bekleniyor.

Bu adamın tutmama sebebi o

Okan’ın sistemsizliği içinde her futbolcu hem geriye gidiyor hemde leş gibi oynuyor. Okanball etkisi sanırım bu

Cuesta ile aynı.

Tek farkı diğeri 8 bu 11 Milyon Euro.

Bir de Jakobs var tabi o da 10 ve hobisine futbol oynuyor.

jelert
sistemi olan, ne yaptığı belli olan bi takımda performans verebilecek bi oyuncu

Sistemimiz olsa, ne yaptığımızı bilsek

Yine €11m etmez
Yine kontenjan harcadığımıza değmez

Hızı ve hevesi dışında hiçbir artısı yok
Hani üstüne koyabileceği bir baz yok

Mesela dersin ki bu adamı hücumda mühim bir parça yaparım, o oyun görüşü ve teknik yok. Sadece bazen dribbling yapabiliyor
Pas kalitesi acayip düşük. Kuvvetlenme ihtimali de yok herhalde bu yaştan sonra. Belki anca dopingle

Belki Göztepe seviyesi için değişik bir proje olabilirdi evet
€3m bonservis €500k maaş ile

lafla peynir gemisi yürümüyor da bu adamdan daha kötü 2 futbolcuyu bunun önünde görüyor. hepsini de kendi daha bu sene aldirdi.

Zayıf mayiıf diyoruz ama bu adam bize gelmeden önce Manchester city'e kök söktürmüştü.

Şimdi biz de Süper lig'de bile kendine yer bulamıyor.

Bizim kadroda isteniyor ki sistemi oyuncuya göre değiştirmeyeyim oyuncu bana göre değişsin.

İşte böyle yaptığımız için de oyuncuları çok güzel öğütüyoruz.

Sol bekte 4

Sağ bekte 3

nolu opsiyon kendisi.

Tarihimizin en pahalı bek transferi bir de.

Okanın sağ beki işte

Kopenhag maçlarında beğendi aldırdı sorsan ben tanımıyorum falan filan çeker şimdi
Oturup bi Slavia Prag..bodo gilimt.. nice... Veya fransa 2.ligini bile izlese tonla taş gibi oyuncu bulur.. ama izlemiyordur instagram da gezmekten

Devre arasında bi Correa bi onyekuru hamlesi güle oynaya şampiyon yapardı ama nerde..

frankowski varken bu adamın oynamaması rezalet

jelert geldigi günden beri nelsson ile vatandaş diye mobinge ugruyor

baby face olmasından mütevellit kendisine genç/çaylak gözüyle bakılıyor. oysa ciddi cl deneyimi olan süratli bir bektir.

kendisine tavsiyem bıyık bırakıp biraz asi takılması yönünde olacaktır. bu sayede jelertin baby face yüzü yok olabilir

Gördüğünüz gibi frankowski'de begenilmemeye başlandı. Biz şimdi mükemmel bir oyuncu arıyoruz sanırım ama bu pek mümkün değil, kimisinin ortasi iyidir kimisinin cabuklugu, kimiside daha atletiktir kimi bekte ayağı iyidir.

İşte burada teknik direktörlük devreye giriyor iyi bir teknik direktör elindeki oyuncuların iyi yönlerinden maksimum şekilde faydalanmali zaaflarını göstermemeli.
Kopenhag maçında jelert fiziksel olarak yetersizmis dedik mi hiç? Yada onun bu zarfında faydalanabildik mi?
Adam Ahmet Kutucuyu gol.krali yapıyordu

Sen bu adamı nasıl övdün hala şaşkınım
Ben tempolu ve fizik kalitesi yüksek dedim koşar, yorulmaz vs açısından. Adamın tek iş gören yönü o zaten hala.

Senin gibi Danimarklı Ferdi, dribblingleri çok iyi falan demedim, tokatlıcam seni Samet

Sara için Wendel'den iyi diyen sen miydin

Geri
Üst Alt