# Elias Jelert

Ben tempolu ve fizik kalitesi yüksek dedim koşar, yorulmaz vs açısından. Adamın tek iş gören yönü o zaten hala.

Senin gibi Danimarklı Ferdi, dribblingleri çok iyi falan demedim, tokatlıcam seni Samet

Sara için Wendel'den iyi diyen sen miydin
Hücuma top taşıyodu bu izlediğim kop maçlarında,dedim heralde okan kendine ferdi arıyor o yüzden demiştim onu alınmasının çok riskli olduğunu da yazmıştım sistem oyuncusu olduğu için

Sarayıda bilmiyodum hiç bonservis çok dedim iyi oyuncu olsa da,wendeli fredle benzetmiştim

Ben tempolu ve fizik kalitesi yüksek dedim koşar, yorulmaz vs açısından. Adamın tek iş gören yönü o zaten hala.

Senin gibi Danimarklı Ferdi, dribblingleri çok iyi falan demedim, tokatlıcam seni Samet

Sara için Wendel'den iyi diyen sen miydin
Üstat sanki jelerti sen aldırmışsın gibi eski mesajlarını ifşalaması bana samimi gelmiyor.

bu herifin acilen tokatlanması ve uyarılması şartt

Hazır bir ivme yakalamışken herifi yine hapsetti.
Oyuncu bundan sonra girdiğinde ürkek davranır sorumlusu da oyuncu olmaz ama sen yine oyuncuyu sorumlu olarak görürsün bu böyle böyle oyuncuların saygısını tamamen kaybettirir.

Üstat sanki jelerti sen aldırmışsın gibi eski mesajlarını ifşalaması bana samimi gelmiyor.

bu herifin acilen tokatlanması ve uyarılması şartt
Jelert’i çılgınlar gibi öven birisi vardı gerçi hatırladığım kadarıyla, neyini bu kadar beğendiğini merak ettim.

Doku’yu falan savunurken tek olayı temposu ve adamı salmamasıydı zira.

Sam övüyordu ama top taşıması dışında pek bir şeyi övdüğünü görmedim

ismi elias jelert değilde Erkan falan olsaydı ve galatasaray alt yapısından çıksaydı. hepimiz derdik ki ne kadar yetenekli bir topçu mutlaka 11 de şans verilmeli.

yani kimse demezdi 11 de oynasın diye. çünkü genç oyuncular zamanla ana kadroya dahil olur. Biraz okan hoca güvenin eminim jelert için bir kaç planı vardır

Hazır bir ivme yakalamışken herifi yine hapsetti.
Oyuncu bundan sonra girdiğinde ürkek davranır sorumlusu da oyuncu olmaz ama sen yine oyuncuyu sorumlu olarak görürsün bu böyle böyle oyuncuların saygısını tamamen kaybettirir.
Tamam jelert yetersiz de hoca da topçu mobbingleme de çok ayrı seviye.

Tamam jelert yetersiz de hoca da topçu mobbingleme de çok ayrı seviye.
Çok çok bir anda oyuncuları kesiyor.
Berkan mesela herif aylarca pestilini çıkardı.
Sol bek, stoper. os, sonra yine sol bek.
Ne olduysa kulübeye hapsoldu herif cuesta denen herif sol bek olarak oyuna giriyor.

Bu hafta da yine gördüm kenarda takımın alayı ısınırken yine bu ısınmıyor.
Ne oluyorsa adama fener maçları gelince birden bunu kesmeye başlıyor.
İlk fener maçında herifi giyinik halde 40 dakika bekletti.
Bunu. yardımcısı gözlük de geçen hafta mertense yaptı herif kenara geldi sen bir dakika dur dedi, utanmadan da maçın bitimine 2 dakika kala soktu.

Kaan Ayhan'da birilerinin kasedi filan mı var??

Para kazanacağın topçun bu çocuk ya, koy görsün millet..

Yok mu bi gazeteci çıksın sorsun şu işleri ya

o yüzden bu bana bir gün "sal şu jelert'i yaa ikide bir olumsuz yazıp durma şununla ilgili" yazmıştıı. şimdi oturuyor taşlar yerine.

sana bir bombasını daha söyliyeyim mi? haydi buna da yalan desin :d

roland sallai için "macar barış alper" dedi. evet. :d

Bu adamın sezon sonu 3'e 5'e bakılmadan doğrudan satılması gerekiyor. Aynısı Cuesta, Jakobs, Sallai ve Yusuf için de geçerli. Çok kötü transferler yapıldı, bunu kimse inkar edemez.

Belki kophenag filan alır 2-3 milyona denemekten zarar gelmez

Okan sayesinde riva resmen çöpe atıldı

1000104006.webp

Danimarka U21 kadrosunda.

Bu kardeşimize çok haksızlık yapıldığını düşünüyorum, bir şekilde süre verilmeli. İleride takımın önemli bir parçası olacağına inanıyorum. Adamı sağbek aldık, kaç defa sağ bek oynattık?

Sezon sonunda bu kazığın ne kadarını kurtarabilirsek o kadar iyi. Kaan ve Berkan'ı sağ ve sol bekte daha önde görüyor hoca.

Geri
Üst Alt