Elias Jelert'in Menajeri İstanbul'a Geldi

Hoca tüm transferlerde onayı olduğunu söyledi. Çıkan haberlere göre Jelert 3 yada 4. alternatifti. 1. Bissakka, 2. Doue, 3. Bah, 4. Jelert
Politik konuşmak için öyle dediğini zannediyorum. Jelert geldiğinden beridir istemediği bir transfer olduğunu çok belli ediyor. İzleyip gönülden onayladığı bir oyuncuya bukadar soğuk bakmaz. Belli ki doue transferi olmayınca panikle bu adamı bir an önce hocaya dayatıp aldı yönetim. Geniş listede olabilir ama kısa listede olduğunu sanmıyorum

Hocanın istemediği belliydi zaten. Kim transfer ettiyse alsın götürsün evine

Bu gelişmeden sonra jelertten verim almamız imkansıza yakın oldu.

Angel'den agzi yandi, simdi onune geleni uc macta yolluyo.

Sağ bek ve sol bek meselesi artık halledilmeli. Net ve sorunsuz adamlara gidilmeli

Hoca daha gecenki konusmasinda gelen her transfer benim onayimla alindi demedimi. Demekki listedeydi ve alindi.

Kim dedi. O kadar değildir yav, avrupa çapında olmasa da bizim ülkedeki tek gerçek scout departmanı bizdedir muhtemelen
Scout ekibi 5 kişi mi neymiş de veri analiz ekibi falan derken büyük bir ekip. Neresiden baktığımıza bağlı Scout derken bu tüm ekibi ele almak lazım. Ama sadece oyuncu izleyen diye bakarsak bunları bir elin parmağını geçmiyormuş.
Kulüp buraya iyi para akıtmalı bence. Burayı da bir gelir kapısına çevirmeli hatta.

Biri geliyor veriyi topluyor sonra istifa ediyor ee veriler araklamayacağı ne malum. Bu adamları mutlu edip gerekiyorsa verileri sen satacaksın. Yada oyuncuya daha gençken yatırım yapıp başka kulübe satma konusunda elinde bir güç olmalı.

Çok genç olduğu için yatırım olarak düşünülebilir ama fiyatı yüksek.

Geri
Üst Alt