Elle Yemek Yemek mi Yoksa Çatal Kaşıkla Yemek mi?

Konunun dumenini biraz Adem'e bırakabilir miyiz daha ilginc bir noktaya tasiyacagi asikar

HAYDAAA

tumblr_na86meWJ2h1ql5yr7o2_500.gif

tumblr_na86meWJ2h1ql5yr7o1_500.gif

Genel olarak kadinlar ile ilgili böyle düsüncelere kapilmam, sexist bir adam asla degilim. Ama Kim cok farkli benim icin, o bana göre bir huri, hatta bir melakedir hayallerimi süsleyen. Bunun üzerine tabiki birde agir basla bir hanimefendi, iffetine düskün, kendini kolay kolay teslim etmez.

Genel olarak kadinlar ile ilgili böyle düsüncelere kapilmam, sexist bir adam asla degilim. Ama Kim cok farkli benim icin, o bana göre bir huri, hatta bir melakedir hayallerimi süsleyen. Bunun üzerine tabiki birde agir basla bir hanimefendi, iffetine düskün, kendini kolay kolay teslim etmez.
Gökhan Kim

Evet beni gece saatinde, kendini kaybetmis bir hayvan olarak görebilirsiniz. Ama ask cok degisik birseydir, askin tarifi yoktur. Kim benim icin özeldir, ciddi bir ilgi beslerim kendisi icin.

Hacı onun sex tapesi falan var google search yani lütfn

Ateyiz arkadaş son zamanlarda hiç boş durmuyorlar bakıyorum, benzer kaçıncı konu?

Adem hocam peki Kanye West adam midir?

Biz kimsenin karisina, bacisina esine göz dikecek kadar kendimizi kaybetmedik güzel kardesim. Evet, hayallarim vardi kabul ediyorum. Onu evime almak, evimin hanimi yapmak, hatta kapatmak bile istiyordum bir aralar. He, buna sadece dini olarak bakmayalim, elalemin gözünden sakinmak isterdim öyle bir melakeyi... Dedigim gibi zaten agir basli, ve iffetine düskün bir hanimefendi ama yinede ask ve kiskanclik el ele gidiyor bu dünyada.

İffetine düşkün derken. :D
@Adem Çakar

4chan'e düşen görüntülerini görmedin mi başkan?

Onlar paralel yapinin internet üzerinden yaptigi operasyondur. Tertemiz ve namuslu olan hollywood sanatcilarini, halkin gözünün önünde bitirme operasyonudur. Cünkü onlar siyasete boyun egmemis, dik durmus, gercek sanatcilardir.

Son düzenleme:
Simdi Kayne kardesimize de laf etmek, adamligini tartismak yakismaz. Almistir, evinin kadini ve bas taci etmistir...

https://www.youtube.com/watch?v=Jlyz3m7ccHw

Bize anca bir salincagin üzerine oturup, gec bir saate mutlu ol yeter demek düser... Garibaniz iste, bizim elimizden gelen bukadar.

Evet beni gece saatinde, kendini kaybetmis bir hayvan olarak görebilirsiniz. Ama ask cok degisik birseydir, askin tarifi yoktur. Kim benim icin özeldir, ciddi bir ilgi beslerim kendisi icin.

Ahmet Çakar'la Adnan Oktar arasında kalmak.

Simdi bu eski defterleri acip, üstünde birde Ibrahim beyin bu güzel parcisini arka planda calarak, cok kötü bir sekilde efkarlandim.

Et,balık,kelle; bunlar yenir elle...

Geri
Üst Alt