- 4 Temmuz 2010
- 23.847
- 204
- 1.263
Konunun dumenini biraz Adem'e bırakabilir miyiz daha ilginc bir noktaya tasiyacagi asikar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
HAYDAAA
![]()
![]()
Gökhan KimGenel olarak kadinlar ile ilgili böyle düsüncelere kapilmam, sexist bir adam asla degilim. Ama Kim cok farkli benim icin, o bana göre bir huri, hatta bir melakedir hayallerimi süsleyen. Bunun üzerine tabiki birde agir basla bir hanimefendi, iffetine düskün, kendini kolay kolay teslim etmez.
Genel olarak kadinlar ile ilgili böyle düsüncelere kapilmam, sexist bir adam asla degilim. Ama Kim cok farkli benim icin, o bana göre bir huri, hatta bir melakedir hayallerimi süsleyen. Bunun üzerine tabiki birde agir basla bir hanimefendi, iffetine düskün, kendini kolay kolay teslim etmez.
Evet beni gece saatinde, kendini kaybetmis bir hayvan olarak görebilirsiniz. Ama ask cok degisik birseydir, askin tarifi yoktur. Kim benim icin özeldir, ciddi bir ilgi beslerim kendisi icin.
Adem hocam peki Kanye West adam midir?
Evet beni gece saatinde, kendini kaybetmis bir hayvan olarak görebilirsiniz. Ama ask cok degisik birseydir, askin tarifi yoktur. Kim benim icin özeldir, ciddi bir ilgi beslerim kendisi icin.
Ahmet Çakar'la Adnan Oktar arasında kalmak.
Adnan Oktar kim güzel kardesim ?
Edit...
Ulan bu kisacik satirda bile onun ismi var be... Bu dünya cok hain birsey be.
![]()
Buyur hoca