Elmander: “G.Saray’da yeniden oynamak istiyorum”

Eren Arslan

10 Numara!
a6d3a5.jpg

Bir dönem Galatasaray forması da giyen İsveçli futbolcu Johan Elmander sarı-kırmızılı kulüpte yeniden oynamak istediğini söyledi.

Haberin Devamı GSC Portal'da...

O tren kaçtı hacı.

Tapatalk

Biz seneye drogba oynayamaz diyoruz elmander hangi alemde

Yabancı sınırı olmazsa bir sezon daha kalabilir bizde. Bunu hak ediyor.

yav he he, 30.6'da sözlesmesi bitiyor ve bir daha dönmemek üzere kulüple iliskisi kesiliyor, adamin sahada yürüyecek hali bile yok

Son maçtaki Umut ve Burak'ı görünce insan kendine bir soruyor acaba diye.

Umut gibi komple bir forvetimiz varken Elmander'e gerek yok.

Yine aynı etkiyi yapar mı bilinmez ama Burak, Umut ve Drogba'dan iyi olduğu kesin

Elmander 1.5 senedir gol atamıyor liglerde neredeyse bu yüzden sınır varken bu yaşında bu performans ile imkansız. Ancak AB yasası çıkarsa sadece düşünülebilir derim. Kendisini çok seviyorum. Çok profesyonel, karakterli bir oyuncu ama maalesef durum bu.

Elmander-Necati-Sercan-Baros dörtlüsü daha gösterişsiz bir dörtlü olsa da daha iyi iş çıkartmıştı bu sezonki gösterişli üçlüden..

Elmander-Necati-Sercan-Baros dörtlüsü daha gösterişsiz bir dörtlü olsa da daha iyi iş çıkartmıştı bu sezonki gösterişli üçlüden..

Ben Sercanin bir topuk hareketini hatirliyorum, Elmandere asist yapmisti öyle. Baska bir seyini hatirlamiyorum bizdeki zamanindan. Haa birde Akhisara gol atmisti gecen sezon. Bu kadar.

Geri
Üst Alt