Elmander Türevi Futbolcular

Orhan Terzi

Ulubatlı Souness
onemli evrupa liglerini kismen yahud comple izleyenler muhattabimizdir;

dikkatini cekmis soz konusu ozelliklere sahib JOHAN yurekli CF'leri listele {pls}

salute.gif
salute.gif
salute.gif
salute.gif
salute.gif

offf elmanderin attığı golleri freekickleri unutamıyorum zımba gibi çakardı toplara

Ben Samaras'ı Elmander'e benzetiyorum biraz.Son durumunu hiç bilmiyorum.En son Dünya Kupası'ndaki Fildişi maçında izlemiştim.Bence bizim ligde iş yapar.

Steve naismith [talent-ül w. Solid]

Thomas Müller. Herif hiç pes etmiyor. Çırpınıp duruyor, it gibi koşuyor. Muhteşem bir futbolcu.

I am the one who knocks!

cameron jerome ama norwich bizden önce davrandı

Çeptalk

iskandinav ülkelerinden yetişen topçular hep dayanıklı, çalışkan oluyor.

toivonen için elmander tarzı diyebiliriz. elmanderden daha teknik ama biraz daha tembel.

Stefan Kiessling bence de.

Elmander cok degisik tipde bir oyuncuydu, ona benzeyen oyuncu bulmak kolay degil o yüzden. Yardimci forvet olarak cok ideal bir oyuncuydu. Elmander´den iyi cok oyuncu varda, ama onun tipinde oyuncu birdaha zor buluruz. Elmander demek, cift forvet oynamak demek, o yüzden su an gerekli oldugunu da düsünmüyorum. Lakin Prandelli 1 forvet ile oynuyor, ve taraftarda aslinda genel olarak 4-2-3-1 istiyor.

Steven Fletcher da olabilir belki.

Ben Divirck Origi'yi görmek isterim takımda.L'pool'dan kiralanabilir.Ya da Campbell.

4-2-3-1 oynayacaksak bize elmander gibi bi oyuncudan ziyade gekas gibi bi bitirici lazım bence..

Şu Danimarkali forvet.

Elmanderin bir tik daha iyisi kesinlikle iyi isler yapar bizde.

Bize öyle bir adam lazım değil ki bize Jackson Martinez tarzı her yerden bitiren veya tehlike çıkaran bloklar alasında bağlantıyı sırtı dönük yapabilen oyuncu lazım.

Geri
Üst Alt