Üye Görüşü Elmander'in Faydalı Futbolu mu? Burak Yılmaz'ın Golcülüğü mü?

Elmander mi Burak mı?

• Kullanılan toplam oy
    51
  • Anket kapatılmış .

Şerafettin KOÇ

Melisanın Babası
Berlin Panteri
Hangi tipte bir futbolcu bir takıma daha fazla katkı verir?

Kendi düşüncem:

Elmander gol atmaz ama takımdaki diğer oyuncuları attırır. Takım rakibi boğar futbol dersi verir.

Burak saç baş yoldurur, erken yaşlandırır ama boş kaleye gol atar. Takım kaybeder veya rakibe mahkûm oynar.

Son düzenleme:
bundan sonra kanat forvet farketmez kim gelirse gelsin koşmayan mücadele etmeyen oyuncu almasınlar.

adam istediği kadar yetenekli olsun arkayı boş bıraktımı golü yiyorsun.

defansımız neden leşin açıkalaması biraz da bu.

Buraki secen agir sacmalar :D

Elmander gol atmaktan ziyada etrafindaki oyuncularin daha iyi oynamasini sagliyor, burak ise egoistun onde gideni.

Elmander sayesinde takim rakip alanda cogalabiliyor, burak yuzunden her an kontra yeriz korkusuyla kimse cikamiyor :D

Burak diyen, kendini köprüden atsin bence bu kiyas da. Hersey gol degil unutmayin.

Elmander belki onun kadar gol atmiyordu ama yanindaki oyunculara attiriyordu ve onlari oynatiyordu. Hakan Sükür den sonra bence simdiye dek en faydali santraforumuzdu Elmander.

Baytar Inan Melo Colak
Elmander Baros(Necati)

Kanatsiz alayina koyuyorduk o sezon. Orta sahada 4 tane göbek oyuncusu arti tabiri caiz ise it gibi kosan ve calisan Elmander ile cok iyi bir ivme yakalamistik o sezon.

elmanderin yaptığı işi umut bulut yapıyor senede 20 gol üstü atan burak benim tercihim.
Nasil yapiyor detayli bir sekilde anlatirsan sevinirim. Cünkü bana göre %1'ni bile yapmiyor. Bos kosuyor Elmander bos kosmuyordu eger benzerlik var diyorsan. Elmander akli ile pres yapiyordu, Umut gibi hurra kosmuyordu alanlari nasil kapatacagi nerde duracagini cok iyi biliyordu.Teknik kismina girmeyecegim bile.

Son düzenleme:
farklı tip oyuncular burak gol atamayınca hiç çekilmiyor
ama elmandere yapılan çöp muamelesini de hatırlıyoruz buralarda
aynı şekilde ujfalusiyede hatta ilk geldiğinde musleraya da

tecrübe de çok önemli. braga,clujlu gruptan çıktığımda burak yardırıyordu ama real madrid'e sıra gelince hiçbir varlık gösteremedi. elmander klasında , burak kadar gol atabilen ama üst seviye futbol da oynamış olması iyi olur

İkisinden oluşan bir hücum hattı bence hoş olurdu.

Veya Pandev-Burak mesela şimdiki halimizle.

Nasil yapiyor detayli bir sekilde anlatirsan sevinirim. Cünkü bana göre %1'ni bile yapmiyor. Bos kosuyor Elmander bos kosmuyordu eger benzerlik var diyorsan. Elmander akli ile pres yapiyordu, Umut gibi hurra kosmuyordu alanlari nasil kapatacagi nerde duracagini cok iyi biliyordu.Teknik kismina girmeycegim bile.

Aynen hemen bir istatistik vereyim dünkü maçtan :

Umut'u gören oldu mu gol dışında dünkü maçta misal ?

farklı tip oyuncular burak gol atamayınca hiç çekilmiyor
ama elmandere yapılan çöp muamelesini de hatırlıyoruz buralarda
aynı şekilde ujfalusiyede hatta ilk geldiğinde musleraya da
Burda asil soru hangi tipte bir forvetin takima faydali olusu ilk mesajda belirttigim gibi. Tabi bizde kisa bir zaman önce iki tipte de bir forvet oynadigi icin Elmander ve Burak'i örnek olarak kullandim.

Burda asil soru hangi tipte bir forvetin takima faydali olusu ilk mesajda belirttigim gibi. Tabi bizde kisa bir zaman önce iki tipte de bir forvet oynadigi icin Elmander ve Burak'i örnek olarak kullandim.

anladım haklısın dediğim gibi burak gol atmayınca hiç çekilmiyor
ama elmanderin yanına bir golcü (burak değil) tercihim olurdu benim

Mesele su ki evet Burak gol atiyor. Ama herhangi bir forvetin atamayacagi goller atmiyor. Yani ayni yerde oynayan herhangi biri attigi 30 golun hadi gene hepsini demeyelim ama 25'ini atabilir.

Ama oyun ici katki veren Elmander tipi oyuncularin yaptigini herkes yapamaz.

Nasil yapiyor detayli bir sekilde anlatirsan sevinirim. Cünkü bana göre %1'ni bile yapmiyor. Bos kosuyor Elmander bos kosmuyordu eger benzerlik var diyorsan. Elmander akli ile pres yapiyordu, Umut gibi hurra kosmuyordu alanlari nasil kapatacagi nerde duracagini cok iyi biliyordu.Teknik kismina girmeyecegim bile.

istanbulda yaşamadığım için maçları tv den izliyorum ama dün ilk kez canlı canlı stadda izledim maçı iilk yarı takım çok kötüydü 2. yarı yapılan preste umutu çok beğendim ben üstelik galibiyet golünüde attı daha fazla canlı izlersem daha fazla teknik analiz yaparım unutmaki bu yabancı sınırlamasında 6 tane türk oynatacaksın elmander olsa hangi yabancıyı kesip oynatacaksın? daha brumaya yer açamıyorken.

istanbulda yaşamadığım için maçları tv den izliyorum ama dün ilk kez canlı canlı stadda izledim maçı iilk yarı takım çok kötüydü 2. yarı yapılan preste umutu çok beğendim ben üstelik galibiyet golünüde attı daha fazla canlı izlersem daha fazla teknik analiz yaparım unutmaki bu yabancı sınırlamasında 6 tane türk oynatacaksın elmander olsa hangi yabancıyı kesip oynatacaksın? daha brumaya yer açamıyorken.
Onun kosmasi özveri ile alakali birsey cok bilincsiz kosuyor. Zaten oyun görüsü olsa futbolumuza da katki saglar. Umut en azindan sirti dönük oynamasini bilse bile bize cok daha fayda saglardi. Türkiye'de Umut'tan iyi bir sürü yerli forvet var hem daha genc.

Aslında birbirlerini tamamlayan iyi bir ikili olurlar. Elmander takımı 1 kişi fazladan oynatan, gelip sol beke yardım eden inanılmaz yararlı bir oyuncuydu. O tip bir oyuncu her zaman kadroda bulunmalı.

hahahah elmanderle burak ve umut denen 2 yetenek fakiri kalası kıyaslamak elmandere hakarettir karşı karşıya yada önüne düşünce karambolden kör dövüşünden gol atar burakla umut anca

Geri
Üst Alt