Üye Görüşü Elmander'in Faydalı Futbolu mu? Burak Yılmaz'ın Golcülüğü mü?

Elmander mi Burak mı?

• Kullanılan toplam oy
    51
  • Anket kapatılmış .
Elmander zamanında takım 4-5-2 gibi oynuyordu. Elmander resmen 2 kişilik oynuyordu. Tıpkı Hamza hoca geldikten sonra Burak'ın yapmaya çalıştığı gibi.

Elmander'i bizdeyken çok begenmezdim fazla gol atmiyor diye ama 50 atak girişiminin 45'ini teknik kapasitesizligi ile öldüren Burak yerine 50 atak girişiminin 30'unda gol atmayan, devam ettirdiği ataklarla gol atabilmemizi sağlayan Elmander'i tercih ederim. Pres yapması falan umrumda da değil, ceza yayında topla buluştuğunda orta yuvarlağa geri pas yapmasin -bazı meşin yuvarlak dostları gibi- yeterli.

N5

burak şuan hem golcü hem faydalı ama elmander benim gözümde efsanedir. drogba mı elmander mi diye sorsanız elmander derim .

Burak'in yaptigi yalandan bir iki pres ve beles golleri milletin gözünü boyuyor ve takim oyununa verdigi zararlar görmezden geliniyor. Fenerbahce Süper Kupa macindan sonra bir eksisözlük yazari Burak'in ne kadar futbol düsmani, oyun zekasi ne kadar düsük oldugunu göstermisti o yaziyi okuyun derim. Burak istedigi kadar mücadele etsin ve bos kaleye gollerini devam etsin, takima zarar vermeye devam edecektir ve ediyor. Herif yeteneksiz, top kontrolu yok, hizli düsunemiyor, bos oyuncuyu göremiyor, tek pas oynayamiyor, artik sprinterligini de kaybetmis durumda, oyun zekasi yerlerde. Bunlarda ataklari öldürüyor iste.

1 milyon kere Elmander.

burak futbolcu falan değil kazmanın önde gideni adam akıllı bir forvetimiz olsa hermaç sayısız pozisyona girer takım.oynamayıda bilmiyo oynatmayıda.attığı gollerin hiçbiri organize gelişen goller değil.ya arkaya atılan toplar ya rakibin kaçırdığı ya karambol golleri ve penaltılar

Elmander gibi futbolcuyu bu çapsız ile kıyaslamak büyük hakaret. Eğer mevzu golcülükse Elmander büyük maçların adamıydı, Kadıköy, İnönü, Avni Aker dinlemez her derbide en kritik zamanlarda golünü yazar, takımı sırtlardı. Burak gibi biraz dişli rakiplere karşı pısıp, Akhisar'a, Konya'ya boş beleş goller atıp Ronaldo havalarına girmezdi.

Süper Finalde ki son fener maçında Elmander sakatlanıp çıkınca yusuf yusuf edenleri, ne yapacağız şimdi diye tırnaklarını yiyenleri de iyi biliriz. Burak hangi maçta oyundan çıksa böyle bir endişe duyabilirsiniz? Bu konuyu konuşmak bile yersiz.

Ben Elmander´i her türlü tercih ederim, ama son 1.5 senede Italyan teknik adamlarimiz onuda mundar ederlerdi tek basina ileride. zaten sakatliktan sonra birdaha kendine gelemedi adam. Elmander gibi bir santrafor ariyor gözlerim, bana göre Elmander gibi bir yardimci forvet bulmak kolay degil bizim icin. Hem iyi bir oyuncu, hemde karakter olarak cok pozitif bir insan.

Elmander kritik maçlarda golcülüğünü de konuşturuyordu.Trabzon,Fener ve Beşiktaş'a 6-7 golü var.Hepsinde de müthiş oynadı.Ben Burak'ın bir tane derbide vasatın üstüne çıktığını görmedim.Bu gerçeği 2 hafta göreceğiz Beşiktaş maçında bir daha göreceğiz zaten.

fft99_mf2045455.Jpeg

Ulu JOHAN! :bid:

elmanderin pressini orta saha oyunculari bir zahmet yapsin. ilerki uctaki adam gol atsin, duvar olsun. yeri geldimi passlari kanatlarada yönlendire bilsin.

burakda az cok yapmaya basladi bunlarin.
umut press yapior ama rakip oyuncular bile ciddiye almiyor onu resmen. bos kaleye atan varsa bu takimda oda umutur. firsatci golcü. baskada bir nummarasida yok.

elmanderin ilk senesindeki gibisini ama yinede tercih ederdim. golcülügüde vardi o senede.

burak maç kazandırır
elmander şampiyonluk

(birinin demesi lazımdı)

Defansta David Luiz-Ramos
O.Sahada Toure-Mtic
Kanatlarda Robben-Ribery
Forvette de Lewandowski olursa ancak Burak'ı seçerim.

Güya Burak ve Selçuk çok iyi anlaşıyorlar ama Elmander'in Selçuk'la 2-2 lik Beşiktaş maçında verkaç yapıp gol pozisyonuna girdiği paslaşmaları şu ana kadar hiç bi orta saha - forvet yapamadı bizde.

eğer ki tek forvet oynayacak bir takıma forvet alıyorsam ikisini de seçmem. biri gol atıyor ama ileride top tutamıyor. diğeri top tutuyor ama saç baş yolduruyor. elmander iyi hoş topçuydu, pres yapıyordu, topu ileride tutuyordu, varıyla yoğuyla oynuyordu ama dünyaları kaçırıyordu. kör ölür badem gözlü olur hesabı abartılı şekilde övmenin lüzumu yok. çift forvet oynayacaksak eğer 2'si birbirini güzel tamamlar

başlık bence elmandere hakaret elmander in gol vuruşları çok kaliteliydi burak ın tek artısı defansın arkasına sarkması

Elmander'in hep pres özelliğinden bahsediliyor ama bana göre en önemli artısı teknik kapasitesi ve oyun zekasıydı.Elmander sayesinde arkadaki futbolcular skora daha fazla katkı yapıyordu.Dolayısıyla Burak'ın golcülüğünü(tartışılır) kapatıyorduk zaten.

tapatalk

Sacma sapan bi başlık daha

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt