elon musk

Gecen bunun sirketlerinden biri olan Tesla'dan bir muhendis basvuru yapti benim takim icin actigim pozisyona, gerekcesi bunun maili: ofisten calisma 5-gun. Eleman da gayet iyi. Bakalim duruma nasil ilerleyecek ancak ilk gereksinimi bu adamin direk e-maili, tum calisanlara. Cok ilginc bir kafada.

Gecen bunun sirketlerinden biri olan Tesla'dan bir muhendis basvuru yapti benim takim icin actigim pozisyona, gerekcesi bunun maili: ofisten calisma 5-gun. Eleman da gayet iyi. Bakalim duruma nasil ilerleyecek ancak ilk gereksinimi bu adamin direk e-maili, tum calisanlara. Cok ilginc bir kafada.
Belirli büyüklükte çoğu yer minimum hibrit istiyor ama zaten

Belirli büyüklükte çoğu yer minimum hibrit istiyor ama zaten

Biliyorum yaf.. Ama bu adam istemiyor. Baya bildigin ofise geleceksiniz diye mail atmis adam bana acip maili gosterdi saka gibi :) Benim sirketimde, en az 1 gun ofiste sarti var. 4 gun evden/remote. Ustune, her sene 1 ay (20 is gunu) istedigin yerden remote olanagi var.

yarin btcde bi coine parayi dayar 10a katlar sermayesini, muska bisey olmaz. dünyanin hacki onda.

Tam beyinsiz kıvrandıkça kıvranıyor ama o €70B çıkmaz koçum o şemsiye açılmaz

Biraz daha batır da dipten TSLA toplayak. Yatırımcılar seni kovunca hisse tavan yapacak
Elon tesladan ayrilsin hisseler bir haftada 10 dolara duser.

bu adam niye zırt pırt geliyor buralara acaba

not: top hediye edilen fotoda çocuğun yüzündeki dehşeti görüyorum.

çok sıcak çeker, havasız olur, yapma

Geri
Üst Alt