elon musk

Bu muptezel dün durduk yere tesla hisseleri fazla pahalı dedi ve hisseler anında %10 çakıldı. Tivitin altinda millet senin yüzünden para kaybettik zarar ettik falan yazmışlar. Buna bir hukuki işlem yaparlar herhal.

Çok yüksek doğru demiş.

Şimdi bu adam karı kızla takılmak dışında be yapmış? Elektrikli arabası mı var iyi de o icat etmedi ki olayı ne bu malın?

Paypaldan aldığı parayı harcamıyor mu saadet zincirleriyle hayal satarak? Ne var somut elinde

Şimdi bu adam karı kızla takılmak dışında be yapmış? Elektrikli arabası mı var iyi de o icat etmedi ki olayı ne bu malın?

Paypaldan aldığı parayı harcamıyor mu saadet zincirleriyle hayal satarak? Ne var somut elinde
Hahahaahahahahahahahahahahahaahah

Iyi reklam yapiyor ustad. Holivudcu kekolar da pompaliyor. Tipi de biraz duzgun oldugu icin ilgi çekiyor. Yoksa King Trumpin tırnağı etmez.

Bu adam gercek bi Türkcüdür. suan buna saldıranlar kımler arastırılsın

Iyi reklam yapiyor ustad. Holivudcu kekolar da pompaliyor. Tipi de biraz duzgun oldugu icin ilgi çekiyor. Yoksa King Trumpin tırnağı etmez.
Yok cidden tam olarak ne ürünü var otomobilini biliyorum başka?

PayPal dışında bir başarısı var mı sanki bana bill gates

Ne otomobili üstad bu adam uzay mekigi gonderıyor sonra yeryüzüne geri düsmeden indiriyor roket motorları yapıyor

suanda starling projesi var

Ne otomobili üstad bu adam uzay mekigi gonderıyor sonra yeryüzüne geri düsmeden indiriyor roket motorları yapıyor

suanda starling projesi var
Yani uzaya zaten mekik gönderilmiyor mu be farkı var? Starling ne? Roket motoru da yapılıyor zaten

Müşterisi bir de nasa ise neden ergenler bundan bahsediyor?

Gunes enerjisiyle ilgili projeleri var. Bir ara hyperloopla falan ilgileniyordu su anda ne durumda bilmiyorum. Bu aralar dünyaya internet vermenin pesinde.

Geri
Üst Alt