Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 18.393
- 13.191
- 438
NASA da yaparüstad maliyet azalıyor gidip gelıyor yere düsmüyor bakımından anladın mı?
doldurulabilir pil gibi düşün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
NASA da yaparüstad maliyet azalıyor gidip gelıyor yere düsmüyor bakımından anladın mı?
doldurulabilir pil gibi düşün
Ben çiple ilgili tek kelime etmedim. Aramızda adamı tanımayanlar vardır belki diye bir video attım. Her gün yeni bir bilgi üstat. Çipi değil de bilgiyi monte etmek daha doğru böyle durumlarda. Ama tabii kişisel tercihlere karışmam, sadece tavsiye.Bunun için sana çip mi monte edilmeli üstat
Aynen o da monte ediyor hollywood yıldızlarına boş beleş manipülasyoncu adamBen çiple ilgili tek kelime etmedim. Aramızda adamı tanımayanlar vardır belki diye bir video attım. Her gün yeni bir bilgi üstat. Çipi değil de bilgiyi monte etmek daha doğru böyle durumlarda. Ama tabii kişisel tercihlere karışmam, sadece tavsiye.
Valla kim kime monte etmiş kim kime saplamış, magazin kısmıyla ilgilenmiyorum ama dediğim gibi kişisel zevklerdir, karışmam üstat.Aynen o da monte ediyor hollywood yıldızlarına boş beleş manipülasyoncu adam
Karış mı dedim üstat çip takan taksın konunun içinde de değilsin buyur yaz kişisel hazzını da beni alınılıyorsun ya ondan sana hitap ettimValla kim kime monte etmiş kim kime saplamış, magazin kısmıyla ilgilenmiyorum ama dediğim gibi kişisel zevklerdir, karışmam üstat.
Konudaki ilk mesajım "Elıon Musk'ı tanıyalım" idi ve sen alıntıladın üstat. Magazin takibi kadar kronolojiye de dikkat edersek sorun kalmayacaktır.Karış mı dedim üstat çip takan taksın konunun içinde de değilsin buyur yaz kişisel hazzını da beni alınılıyorsun ya ondan sana hitap ettim
Yok ben konuşuyordum zaten bak tarihlere sen sonra konuya müdahil oldun ben kim bu dedikten çok post sonraKonudaki ilk mesajım "Elıon Musk'ı tanıyalım" idi ve sen alıntıladın üstat. Magazin takibi kadar kronolojiye de dikkat edersek sorun kalmayacaktır.
Sana göre Çin'in adamıydım bir ara şimdi Musk'ın dostu olmuşum bakıyorum. A haberde bir geleceğin olabilir üstat şansını dene derim. Valla ben tanıtımı yaptım bilmemek değil öğrenmemek ayıp, yapabileceğim bir şey yok. Senden alıntı yapmadım üzerine alındıysan da yapabileceğim bir şey yok üstatYok ben konuşuyordum zaten bak tarihlere sen sonra konuya müdahil oldun ben kim bu dedikten çok post sonraalgı kasmayalım neyse admir uyarmış beni yeni gördüm eşit şartlarda değiliz banlanmayayım sen takıl biraz keyiflen musk ile tanış mısınız bu soruyu da özelden cevapla istersen
hürmetler ve iyi günler
Ne Çin’i yav hala orada mısınSana göre Çin'in adamıydım bir ara şimdi Musk'ın dostu olmuşum bakıyorum. A haberde bir geleceğin olabilir üstat şansını dene derim. Valla ben tanıtımı yaptım bilmemek değil öğrenmemek ayıp, yapabileceğim bir şey yok. Senden alıntı yapmadım üzerine alındıysan da yapabileceğim bir şey yok üstat![]()
Sağa sola rastgele suçlama yapmadan önce daha dikkatli olman konusunda bir örnek olsun sana üstat bak her saniye yeni bir şey öğreniyor insanNe Çin’i yav hala orada mısınönyargılısın baya kraldan çok kralcı olmayalım üstat
özel teklifi açık
Yo bir şey öğrenmedim ki bildiğim ve saçma olan bir şeyi heyecanla paylaşmışsın da başka bir şey var mı diye ortaya sordum sen malum şeylerle atladınSağa sola rastgele suçlama yapmadan önce daha dikkatli olman konusunda bir örnek olsun sana üstat bak her saniye yeni bir şey öğreniyor insanÖzelden yazabilirsin konuyla ilgili söyleyeceğin bir şey varsa ben derdimi anlattım şimdilik.
Aynen 50 yıldır yapıldığını söylediğine göre baya biliyormuşsun üstatYo bir şey öğrenmedim ki bildiğim ve saçma olan bir şeyi heyecanla paylaşmışsın da başka bir şey var mı diye ortaya sordum sen malum şeylerle atladıngöğüşüğüz
Art niyetli olduğunu bilmiyordum iyi oldu uçmam hoşuna mı gidecekAynen 50 yıldır yapıldığını söylediğine göre baya biliyormuşsun üstat
Kal sağlıcakla![]()
Art niyetli olduğunu bilmiyordum iyi oldu uçmam hoşuna mı gidecek![]()
Alıntılama o zamanArt niyet ne alaka? Uçma üstat çok ilgilendiğim bir konu değil inan ki ama öyle bir isteğim yok sürekli gündeme getirip duruyorsun ama.
Sen alıntılama. Seni uyardı beni değilAlıntılama o zamanbaka admir uyardı biliyorsun söyledim devam ediyorsun
![]()
Güzel saf numarası yapıyorsun da yazdığına bak hani benim uçmamı istemiyordunSen alıntılama. Seni uyardı beni değil![]()