Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 18.393
- 13.191
- 438
Tüm ruhumla üstat inşallah modülle gider dönüşü olmazMusk libosun flama tasiyanidir ustad bilmem katilir misin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tüm ruhumla üstat inşallah modülle gider dönüşü olmazMusk libosun flama tasiyanidir ustad bilmem katilir misin
Var zaten sen bilirsin parkinson saati bile çıktı ama ibineler seri üretime geçmiyor insanlık yok ki sen de devrim diyorsun hala gel artık bırak şu liberalizmi... Liberalizm öldürür...İlk planda körlük sağırlık yada uzuv kaybı felç gibi tedavisi mümkün olmayan kalıcı rahatsızlıklar için kullanılacak , bence devrim yaratacaktır
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Abi twitter kullanıyormuş tv spikerlerine mention atıyordu sen diyordun ya en son fünikiler değerlendirmesi yapıyor diye
Canlı bomba için ikna olmaya gerek yok ki millet dünden hazırBenim aklıma direk askeri boyutu geldi, canlı bomba için adamı ikna etmenize gerek kalmaz mesela böyle bir durumda, sıkıntılı işler yani.
Mesela yani olmayanı vardır, olmasını beklemediğin vardır yazılımına girip, hacklesen napabilirsin ki yani işin goygoyu biraz ama madem düşünüyoruz, her şeyi düşünmek lazım. Üstat seni genel sohbete etiketledim, katılımını bekliyorum eğer görmediysen.Canlı bomba için ikna olmaya gerek yok ki millet dünden hazır
İbnelik de atılabilir ama.Güncelleme ile dil programı atılır
insana format atılır
Bizde böyle gelişmiş teknolojiye gerek yok bileBizim ülkede var bence bundan büyük bir kitlenin beyni kontrol ediliyor
Yok görmedim bakıyorum hemen yatmadanMesela yani olmayanı vardır, olmasını beklemediğin vardır yazılımına girip, hacklesen napabilirsin ki yani işin goygoyu biraz ama madem düşünüyoruz, her şeyi düşünmek lazım. Üstat seni genel sohbete etiketledim, katılımını bekliyorum eğer görmediysen.
Olmayacak bişey değil aslında ama henüz sürenin var olduğunu düşünüyorum. Şuan belki de temelleri atılıyor filmdeki projenin.filmlerde geleceğe dair işlenen konuların bir süre sonra gerçekleşmesiyle ilgili yorum alalım?