ELW 13/14 FİNAL | Galatasaray Odeabank 69-58 Fenerbahçe | MS | ŞAMPİYONNN!!!

sancho oynamali. iyide oynamali. bahar inşallah hiç oyuna girmez. her maçta en az angele 1 asist yapiyor.

Sancho ısınıyor.

Sancho oynar ama nasıl bir performans gösterebilecek o önemli

Maçın kilit oyuncusu Alba. O bildiğimiz gibi oynarsa takıma güveniyorum

Kadromuz biraz daha genis olsaydi müthis olacakti. 7 kisiyle maci bitirmeye calisacagiz yine. Bunlardan biri de Bahar zaten, Lyttle nasil oynarsa..

Allah yardımcınız, attığınız basket, topladığınız ribaund olsun.

Başarılar #SarayınSultanları!

Saatler önce yazdıklarımın ne kadar önemsiz olduğunu, dakikalar kaldıkça idrak edebildim ancak. Artık teknik-taktik önemli değil. Çünkü sadece şubenin değil, koca kulübün en önemli maçı. Kazanın, tüm olumsuzlukları unutturun. Biz maçın sonunda ağlayacağız, n'olur bizi sevinçten ağlatın. Allah yardımcımız olsun. İyi oynayan değil, Galatasaray kazansın.

bu aziz şimdi salonda. hediye filan almişmidir hakemlere. bu herifin oldugu yerde pislik eksik olmaz.

La bu GSTV şaka mı? Kadın takım Avrupanın 1 numaralı kupasında final oynacak 20 sene önceki Hakan Şükür'ün gollerini gösteriyolar.

Eve yeni geldim , formamı giydim , çevrede kırılabilecek şeyleri diğer odaya kaldırdım artık maça hazırım sancho'da oynuyormuş...Allah yardımcımız olsun inşAllah alacağız bu kupayı çünkü bizim hakkımız bu kupa!

Geri
Üst Alt