ELW 13/14 FİNAL | Galatasaray Odeabank 69-58 Fenerbahçe | MS | ŞAMPİYONNN!!!

Ünal Aysal'ın acıklamalarını talihsiz buluyorum. Hem tekerlekli basketbol takımının inanılmaz başarıları görmezdn gelinmiş hem de uefa ve süper kupa daha öne konmuş. Neye göre kime göre futbol daha önemlidir ? Galatasaray Spor Kulübüdür futbol kulübü değil

Tek Yürek ‏@TekYurekcom 5 dk.

ORGANİZASYON | FB'yi şikeci Aziz önünde eze eze yenen Avrupa Şampiyonu oyuncularımızı havaalanında karşılayacağız. Bilgiler paylaşılacak.

Küçülme falan olmaması lazım artık. Hiç olmayacak denen sezonda Euroleague şampiyonluğu yaşattılar bize. Aksine daha fazla destek verilmesi gerekiyor.

Ünal Aysal'ın acıklamalarını talihsiz buluyorum. Hem tekerlekli basketbol takımının inanılmaz başarıları görmezdn gelinmiş hem de uefa ve süper kupa daha öne konmuş. Neye göre kime göre futbol daha önemlidir ? Galatasaray Spor Kulübüdür futbol kulübü değil

Futbol daha önemlidir.Futbol olmasa 20 milyon taraftarın olmaz

Açıklama başarısız olmuş, kıtalararası bir turnuvada tek şampiyonluğumuzun olduğu başarının görmezden gelinmesi talihsiz olmuş.

kesinlikle haklısın

Elbette spor kulübüdür fakat futbol en önemli branşıdır..

Bunu kimse inkar edemez..

Futbol takımı diğer takımlarından üstündür..

Daha çok ilgi çeker..

Bu gerçeği değiştiremezsin..

Tek Yürek ‏@TekYurekcom 8 dk.

Galatasaray'ımız, kadın basketbolunda Avrupa'da 2 kupayı kazanan İLK TÜRK takımı oldu. ( Euroleague ve Eurocup )

Fenere koya koya Türkiyede kupa

kalmadı avrupadan veriyorlar artık

yazmış birisi :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

:D

Ekli dosyalar

• IMG_20140413_111542.webp
    IMG_20140413_111542.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 64
hmetin11 - 13.04.2014 18:04

bos.gif

Mesajı Gönderen: fb.1907:cLink:0761233

Sponsorsuz yığınla para harcandı..bunlara harcanan paralarla ne futbolcular alınırdı..

İzleme o zaman Kadlec e de Dunya para harcandı‚Krasic´e de maliyetlerini toplasan 50m avro tutar 3-4 yıllık CL finali mi geldi.

MALA BAĞLADI ANTU:D

250px-Euroleague_Women_Logo.png

ŞAMPİYONUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Alex69 - 13.04.2014 17:52

bos.gif

Yazık ya sinirden ağlıyorum. Bu maçı benim için yılın maçıydı ermişim futbolun içine şampiyon olmuşun ne yazar‚ yahu koskoca şampiyonlar hele su ******** camiaya karşı yenilmeyin.

[alıntı yap]

Geri
Üst Alt