ELW 13/14 Yarı Final | UMMC Ekaterinburg 70-77 Galatasaray Odeabank | M.S | 11 Nisan

Fener finale çıkarsa Türk Spor tarihinde bir ilk olacak sanırım; 2 Türk takımı finalde oynayacak.

Helal olsun dişi aslanlar bee! Bu pazar kupayı alıp dönün! Sizinle gurur duyuyoruz!

işlerim dolayısıyla maçı izleyemedim,eve yeni girdim basketfaul sitesine bi bakayım dedim büyük zafer falan diye bir başlık lan ne oluyor ne zaferi derken sonucu görünce,o kadar mutlu oldumki Allah hepsinden razı olsun çok gururlandım bir mucizeyi başlardılar inş kupayıda getirirler......

Peki diğer 25 milyon ezik , GS kompleksi olan , mal , şerefsiz topluluğunu ne yapacaksın renkdaş ? Her yendiğimizde hakem , komplo , paralel , şike gibi söylemler söyleyen , başkanından taraftarına kadar bir gram şerefi olmayan topluluğu ne yapacaksın ? Hem ayrıca adam Galatasaray yendi diye değil belki de finalde Ekatarinburg ile oynamayacağız diye seviniyordur kim bilir ..

Valla ben elestirebilirsiniz belki ama Avrupa kupalarinda Turk takimlarini destekliyorum. Bugun Fenerbahce insallah kazanir. Dusunun Eurolig finalini iki Turk takimi yapiyor. Ruya gibi...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla ben elestirebilirsiniz belki ama Avrupa kupalarinda Turk takimlarini destekliyorum. Bugun Fenerbahce insallah kazanir. Dusunun Eurolig finalini iki Turk takimi yapiyor. Ruya gibi...

Bugün fenerbahçe kazanacak zaten ama kazanmasını istemiyorum . Şimdi pazar günü koyacaz yine binbir çeşit bahane bulacaklar . Hakemden başlayacaklar , Galatasarayın Avrupadaki lobisine kadar tartışacaklar . Hiç gerek yok böyle şeylere . Fenerbahçe benim gözümde Türk takımı değil ayrıca . Afedersin ama polis arabalarını taşlayan , deviren , yenildiği anda stadını yakan , polislerle çatışan , her maç takımıma ve başka takıma küfür eden , her maç kadıköyde futbolcularımıza ve teknik ekibimize yabancı madde yardıran , şampiyon olduğumuzda stadın ışıklarını kapatan , şike davasından aklanmak için binbir kılığa giren , yine şike davasından kurtulmak için Ali İsmail Korkmaz ve Mustafa Kemal Atatürk'ün arkasına sığınması daha saymak saymak bitmez . Yani kısacası yunan takımı Olympiakos bile fenerden daha Türkdür .

Bugün fenerbahçe kazanacak zaten ama kazanmasını istemiyorum . Şimdi pazar günü koyacaz yine binbir çeşit bahane bulacaklar . Hakemden başlayacaklar , Galatasarayın Avrupadaki lobisine kadar tartışacaklar . Hiç gerek yok böyle şeylere . Fenerbahçe benim gözümde Türk takımı değil ayrıca . Afedersin ama polis arabalarını taşlayan , deviren , yenildiği anda stadını yakan , polislerle çatışan , her maç takımıma ve başka takıma küfür eden , her maç kadıköyde futbolcularımıza ve teknik ekibimize yabancı madde yardıran , şampiyon olduğumuzda stadın ışıklarını kapatan , şike davasından aklanmak için binbir kılığa giren , yine şike davasından kurtulmak için Ali İsmail Korkmaz ve Mustafa Kemal Atatürk'ün arkasına sığınması daha saymak saymak bitmez . Yani kısacası yunan takımı Olympiakos bile fenerden daha Türkdür .

Kardes bana feneri anlatma. Ne kadar pislik olduklarını bilmiyor muyum. Sidik torbalarıni taraftarimizin üstüne atanlar, bizi tum dunyaya rezil rusva edenler bunlar. Hepsinin farkındayım. Ama sonuçta konu bir Türk takiminin maci olunca diger ulke takimini tutamiyorum. Feneri gunahim kadar sevmem ama milliyetci duygularim kabariyor boylesi maclarda...

Fenerle avrupada final oynamak iyidir iyi. Galatasarayin isterse su topu subesi olsun olay avrupada geciyorsa fener mener farketmez rahat olun :)

Kardes bana feneri anlatma. Ne kadar pislik olduklarını bilmiyor muyum. Sidik torbalarıni taraftarimizin üstüne atanlar, bizi tum dunyaya rezil rusva edenler bunlar. Hepsinin farkındayım. Ama sonuçta konu bir Türk takiminin maci olunca diger ulke takimini tutamiyorum. Feneri gunahim kadar sevmem ama milliyetci duygularim kabariyor boylesi maclarda...

Ya fenerliler GS maçında coşuyorlar hele bir Cappy diye oyuncusu var . Her maç 0 sayı atıyorsa GS maçlarında 25 sayı atıyor öyle bir oyuncu . Bourges gelsin rahatlıyalım işte :)

aynen benimde sinir olduğum bir durum bu başka maclarda cok ta kendilerini kasmayan Pondextar ve Mccourtay bizim maçlarda 25 sayıdan aşağı atmıyorlar...

ama finali biz kazanacağız bugünkü gibi oynarsak karşımızda duramazlar....

Geri
Üst Alt