ELW 13/14 Yarı Final | UMMC Ekaterinburg 70-77 Galatasaray Odeabank | M.S | 11 Nisan

Allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh müthiş bişey :D :D

bunu sampıyonlar lıgı olarak dusunun beyler 2010 da euro cup ı almıstık yanı uefayı..sıkecılerın voleybolda aldıgı ıntertoto kupası gıbı bısey :D

melo_dil_.jpg

Sonra ki mesajıma bak sen 76 sayı atarsak kazanırız demişim. Totem'di o. Herkes yapınca bir şey yok biz yapınca auvvv. :D

Maçı izlemedim totem yaptım. Sonucu görünce öyle çok sevindim ki, gerçekten HELAL OLSUN!

2009 ruhu mode on: ''TEKER TEKER GEÇİYORUZ TURLARI, AVRUPA'DA ALACAĞIZ KUPAYI''.

''kendisi 99'da türk basketbolunda henüz sermaye yokken imkansızı başarmış ve aycan'lı, derya'lı, nihan'lı kadroyla galatasaray'ın başında avrupa 3.sü olmuştu. bu adamın eline gelseydi taurasi, prints, fowles, torrens, charles'lı kadro, evdeki final eight'i siki daşşağı yayarak kazanırdı herhalde.''

11.04.2014 17:35 resneli geyik

Adam gibi adam Ekrem Memnun farkı işte.

DESTAN YAZDIK DESTAN HELAL OLSUN SİZE BE . 8 KİŞİYLE HATTA SANCHONUN DA SAKATLANMASIYLA 7 KİŞİYLE YENDİK EV SAHİBİ EKATARİNBURGU . AVRUPANIN EN İYİ TAKIMINI YENDİK . HELAL OLSUN KOÇ HELAL OLSUN TAKIM .

ARTIK BİZE BU KUPAYI HEDİYE EDERSİNİZ İNŞ .

Ben dumur olmaya razıyım,yeter ki alalım kupayı.Ama ya benim dediğim çıkarsa,hiç keşke demiyecek misin ?

Napsaydik 4. periyotta cekilip maci mi verseydik fenerin karsisna cikmayalim diye?Bu kafa iyi bi kafa degil hele Galatasay tarihiyle,inanciyla tamamen zit bi kafa.Yenilsek dahi hic keske filan demem kizlari alkislarim bu kadar basit.

Gözlerime inanamadım skoru görünce helal olsun be helal.

bu tarıhı zaferı kucucuk bı yerde veren zurrıyete de tebrıkler..vakıfbankın en buyuk kupayı kazandıgı branşta fenerın ıntertotosunu surmansetten vermıslerdı..

Ekrem Memnun , Ergin Ataman gibi adamlarla 2-3 yillik degil 10 senelik yapacaksin kontrati . Hem basarililar hem karakterli helal olsun .

Ins gidip de sikeci serefsizleri şampiyon yapmayız. Denizi aştık derede bozulmayalim.

[attachment=9460:upload_2014-4-11_17-48-20.png]

Kazanamadı :asd:

Ekli dosyalar

• upload_2014-4-11_17-48-20.webp
    upload_2014-4-11_17-48-20.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 142
Napsaydik 4. periyotta cekilip maci mi verseydik fenerin karsisna cikmayalim diye?Bu kafa iyi bi kafa degil hele Galatasay tarihiyle,inanciyla tamamen zit bi kafa.Yenilsek dahi hic keske filan demem kizlari alkislarim bu kadar basit.

Olay budur. Bu kadar paranoya yapmaya lüzum yok. Fener finale çıkar ya da çıkmaz, rakip olursa artık Eka'yı ezmenin özgüveniyle kupayı da alırız Allah'ın izniyle. Sancho iyileşsin yeter bize.

Maçtan sonraki Sultanlar'ın sevinciiii :heart::heart::heart::heart::heart::heart:

Geri
Üst Alt