ELW 15/16 ÇF 1.Maç | UMMC Ekaterinburg 72-56 Galatasaray | M.S | 8 Mart | TRTSpor

Ann wauters deli ettin beni be ne savunma yaparsin ne boş sayi atabiliyorsun.

IY: 36-35 bitti. Yorgunluk işin içine girince başa baş gidemeyebiliriz. Malesef gruplarda 2 veya 3. olabilseydik işler çok değişirdi.

Kizer, Nevriye, Wauters çok boş atış kaçırdı. Orda Sancho olsaydı hepsini deliksiz atardı.

Ann Wauters iyi oyuncuydu ama yaşlandı artık. Nevriye de toparlayamadı bir türlü, onun da devri geçiyor.

Biz bu şekilde pota altını zorlamadan oynama devam edersek fark yiyerek kaybederiz maçı. Efor sarf ediyoruz ama boş şutlar da girmeyince karşılığını alamıyoruz.

Nevriye o atışları bilerek sokmuyorsa bende bişi bilmiyorum.. Fenerbahcede maçında 0 şu, 0 sayı ile oynamıştı.. parasını alamadığı için... yine aynısını yapıyor bence.. nevrıye o atışları kaçıracak oyuncu değil

Nevriye o atışları bilerek sokmuyorsa bende bişi bilmiyorum.. Fenerbahcede maçında 0 şu, 0 sayı ile oynamıştı.. parasını alamadığı için... yine aynısını yapıyor bence.. nevrıye o atışları kaçıracak oyuncu değil

Fb macinda Nevriyenin en az 6 sayisi vardi diye hatiliyorum

3.periyotta yine kötüyüz diğer maçlarda da böyleydi ama fark daha fazla açılmadan kapatmamız lazım.

Ya Ekrem hocam imparatorum cikar şu wautersı artık neden sabrettin ya koç.

Ben gecenki fb maci sandim.14 sayiyla oynamis gecenki macta

yok Ligde deplasmanda oynadığımız fb maçından bahsedıyorum... hatta bazı basket yazarları nevrıyeyi sert bir şekilde eleştirdi.. yine aynısını yapıyor şuanda.. boş şutları kaçırmaya devam edıyoruz...

Belli ki paralar ödenmiyor

Geri
Üst Alt