Okan Sezer
Parçalı Üye
- 14 Haziran 2012
- 3.248
- 3.005
- 1.913
bugün spartak kazanacağı maçı kaybetti yanlış hatırlamıyorsam son 5 dakika da üst üste 4-5 hücumdan boş döndüler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şikecdilerde başa çıkamasın o da yeter
çünkü şikeciler yine final oynayacaklar bu belli
fb ye prag gelse fbyi elebilir diye düşünüyorum siz ne düşünüyorusunuz?
Işıl seneye Dinamo Kursk'a gidecek deniyor doğru mu? Bir de fb Bahar'la ilgileniyormuş galiba.
Işıl seneye Dinamo Kursk'a gidecek deniyor doğru mu? Bir de fb Bahar'la ilgileniyormuş galiba.
KASKİ yenmiş diyorlardı![]()
Bi yabancı site haber yapmış. Işıl bugün konuyla ilgisiz twit attı. Bahar hakkında haber yok olsada olur olmasada...
büyük ihtimal ile öyle.biz küçülmeye gideceğiz herhalde.daha iyi bir kadro kurarız inşALLAH
Bir de fb Bahar'la ilgileniyormuş galiba.
Ligde yabancı sınırı olduğu için Işıl çok önemliydi. Bu 2 sezondurda iyiye gidiyordu. Birsel'den çok daha iyiydi. Şuanda bile ligde şampiyonluk şansımız ortadayken seneye Işıl giderse şampiyon asla olamayız. Elimizde doğru düzgün yerli yok hiç.
Ellerinde Tuğçe Canıtez var zaten, önce ondan katkı almaya baksınlar. Bahar için girişimde bulunacaklarını düşünmüyorum.
ışılı göndermememiz lazım.şampiyonluk şansımız hiç kalmaz.gerçekten amatör branşlara fb kadar yatırım yapamıyoruz.fb her spor dalında müthiş kadrolar kuruyor doğruya doğru.
Bizde maddiyattan ziyade yönetimsel olarak çok büyük sorunlar var şubelerde. Taurasi-Prince-Fowles ve Tina Charles'lı kadroyla şampiyon olamadık. Düşündükçe deliriyorum. Bu arada Tina Charles'ı çok özledim. Keşke tekrar gelebilse.