ELW 8'li Final A Grubu | Galatasaray Odeabank 58-56 Kayseri KASKİ | M.S | 9 Nisan

fener kadar ballı takım görmedim ben Bourges le eşleşmişler çok kolay geçerler biz kendimiz istedik bu sonucu ne yapak

Yarı finaldeyiz yarın maç yok. :)

Işıl'a yüklenmenin alemi yok. 2 gün üst üste 40 dakika oynadı. Bugünde az bir süre dinlendi. Sancho ve Alba formsuz. Çok dengesiz oynuyorlar. Beni şaşırtan Bone. Gerçekten iyi oynuyor. Ayakları gayet hızlı. Seneye de kalsın bizde.

Işıl'a yüklenmenin alemi yok. 2 gün üst üste 40 dakika oynadı. Bugünde az bir süre dinlendi. Sancho ve Alba formsuz. Çok dengesiz oynuyorlar. Beni şaşırtan Bone. Gerçekten iyi oynuyor. Ayakları gayet hızlı. Seneye de kalsın bizde.

İsterse 35 gün üst üste maç oynamış olsun, o son hücumda o idrakı göstermesi gerekirdi. Mazereti yorgunluk değil onun.

Burada Ekrem hocaya da kızmak lazım tabi ki, saçmaladılar resmen.

Yenilme kararını saha içinde oyuncu vermez. Faul yaparsın olay yine biter. Hoca yerine Işıl'a yüklenme klasik "sabrinin basketbol şubesi ılış :d" yorumundan farkı yok.

Ntv spikerleri fener bourgesle oynayacak diyor

puan durumuna bakıyorum Prag 2.olmuş hangisi doğru ?

son dakika 3 lü ile gelen beraberliği engellemenin tek yolu 3 lükten önceki son sayımızı atmamaktı

ama maç bu olur böyle

# Grup B O G UG UM M TP P Form

1. Ekaterinburg K 3 3 0 0 0 233:146 6

2. USK Prague K 3 1 0 0 2 167:179 4

3. Bourges K 3 1 0 0 2 159:190 4

4. Nadezhda K 3 1 0 0 2 156:200 4

bourges takımının averajı -31 spartak takımının -12 nasıl bourges çıkıyor.

BU UTANÇ HEPİMİZİN..

Sözümüz; Futbol takımından, çileğini pastasını eksik etmeyen, kadın basketbol takımı oyuncularına aylardır maaş ödemeyen Galatasaray yönetimine.

Nerde futbol branşı için bir aktivite varsa, oraya adeta çıkarma yapan, sezon boyunca Galatasaray Kadın Basketbol Takımının yüzüne bakmayan Galatasaray yönetimi.

Sezon ortasına kadar, Galatasaray Kadın Basketbol Takımının 1 maçını bile yayınlamayan Galatasaray televizyonu

Ara transferde futbol için 19 milyon euro transfer parası harcayıp, Euroleague Final Eight'i için 1 oyuncuyu çok gören, Galatasaray spor kulübüdür deyip, erkek basketbol ve kadın voleybol hariç kulüpte küçülme harekatı başlatan Galatasaray Başkanı.

Armanın olduğu her yerdeyiz diyip, kadın basketbol takımını sezonda ortalama 50 taraftara oynatan Galatasaray taraftarı.

Hiçbirimiz, Ekrem Memnun'a layık değiliz. Sezon boyunca yüzlerine bakmayıp, bir maç kaybedince kendimizde hesap sorma hakkını bulabiliyoruz.

Normal sezonu lider bitirip, Euroleague'de final four oynayan Galatasaray Kadın Basketbol Takımının ödülü yeni sezon transfer bütçesi. 5 milyon eurodan 3.5 milyon euroya düşürüldü.

Söyleyecek belki çok şey var ama daha fazlasını yazmak istemiyorum. Bir tarafta bazılarımızın gözü çilek bürümüş, diğer tarafta bir avuç insan tepki vermeye çalışıyor, yılların Galatasaray Spor Kulübü'nün branşları küçültülüyor.

Galatasaray Basketbol

Yönetim ve taraftar tarafından üvey evlat muamelesi gören bu şube için yarı final oynamak bile büyük başarıdır.

Ekrem Memnun: Daha kötü bir oyun bekliyordum. Maalesef benzinimiz bitti. Araba nasıl gitti, anlamadım?

Geri
Üst Alt