ELW 8'li Final A Grubu | Galatasaray Odeabank 58-56 Kayseri KASKİ | M.S | 9 Nisan

şimdi çözdüm. odenburga yenilmiş s.prag. 3 lü averajda bourges önde. bugün 13 sayiyla yendiler.

Bir Hoca nasıl böyle der ya ...EKA maçına çıkmayalım diyecek gibi geldi bana

Adam sonuna kadar haklı.

Her maçı 50 kişiye oyna.

Bütçen her geçen gün erisin.

FINAL 8'e o kadar dar rotasyona rağmen transfer yapmadan gir.

9 kişi ile üst üste 3 gün 3 maç yap.

Ne desin Eka'yı yenip finale kesin çıkarız mı?

Beklentiyi ve baskıyı alırsa hiç değilse rakip de yalpalayabilir biraz. Ayrıca fark de yesek adam sonuna kadar başarılı, sonuna kadar da haklı. Burada bile kaç defa maç başlıkları maçlar bittikten sonra açıldı, altına 1 yorum bile alamadı.

Resmi site desen öncesi dedi, maçın canlı skorunu bile vermedi. Yayınlayan yok maçlarımızı.

Lindsay Whalen şuan takımda olsaydı herşey çok dahada güzel olurdu,benchten neredeyse katkı sıfır....

Fenerdeyken bize karşı her maç 20 sayı 15 ribaund yapan,deli gibi savaşan Nevriye yılmaz geldiğinden beri piyasada yok...

Hoca saçmalamis.

Neden saçmalamış olsun ki ? Adam realist konuşuyor . Oyuncularının maaşları 4 aydır doğru dürüst ödenmiyor daha yeni yeni ödenmeye başlıyor . Herkesin 7-8 yabancısı varken bizim sadece 4 yabancımız var . 9 kişilik bir takımız . Esra Şencebe ve Bahar Çağlar vitaminsizlerini çıkar 7 kişiyiz . Sorun hocada değil . Sorun amatör branşlardaki en iyi takımımız olan kadın basketbol takımımıza gereken desteğin ve bütçenin verilmemesi . Salih Dursuna falan vereceğimiz paralarla en az 2 tane kaliteli oyuncu alınırdı . Ben de şaşırdım açıkcası . Yenmemizi beklemiyordum hatta fark bile yeriz diyordum . İlk iki gün bütün enerjimizi tükettik . Takımın sadece bir PG'si var Işıl Alben onu da 3 maçta da 40 dakika oynatmak zorunda kaldık . Organize hücumlarımız yok . Fast-break hücumlarımız yok . Varsa yoksa set oyunlar . Çünkü fast-break yapacak oyuncudan ziyade enerjimiz yok .

UMMC bu kadroyla kadınları boşverdim erkeklerde bile şampiyonluğa oynar . Geçen sene bizdeyken banko ilk 5'te olan Ann Wauters onlarda yedekte bile olmuyor . + olarak kendi saha ve seyircileri önünde oynuyorlar . Cuma günkü maçta 25-30 sayı farktan aşağı yemeyiz diye düşünüyorum .

Amatör branşları kapatıp sadece futbol kulübü olsak daha iyi olur bizim için . Ülkenin sporunu biz mi kurtaracağız anasını satayım .

zaten fener bile sayi atamiyor. 3 gün üst üste zorlaniyorlar. fenere dün sancho o son saniyeyi atsaydi. bu maç yedegimizle oynardik. bu sponsor bizde niye var çözemedim daha.

fb amatör branşlara çok yatırım yapıyor.ekonomik olarak karşılık alamasalar bile.sadece başarıyı düşünüyorlar.güçlü sponsorları da var tabi isim sponsoru olmasa bile.

Geri
Üst Alt