ELW 8'li Final A Grubu | Galatasaray Odeabank 66-68 Fenerbahçe | M.S | 8 Nisan

Şimdi yarın ki senaryo nasıl olacak fener yenerse direk çıkıyor zaten biz yenersek de çıkıyoruz

ama kaybedersek fenerde kaybederse iş aleyhimize döner

şampiyon belli zaten,yenseydik final oynayabilirdik şans yanımızda değildi

Bahar Çağlar oyuna girdikten sonra izlemeye gerek kalmadı kesin yeniliriz artık diyip kapattım, beklenen sonuç olmuş.

Çekirge 1 sıçrar 2 sıçrar Spartak çakar.

Takıma kızamıyorum. Şu mağlubiyetin tek nedeni dar rotasyon. Tek çeyrekte kaybettik maçı. En azından Bibrzycka gibi sadece Euroleague'de oynatabileceğimiz bir oyuncumuz olsaydı keşke.

Erkek basketbol takımında Göksenin neyse kadın basketbol takımında da Bahar o. Yerine doğru düzgün bir oyuncu alınmadı yıllardır.

Maalesef kadromuz EL için kötü.

Bu kadroya rağmen Ekrem Hoca yine iyi getirdi bizi buralara.

Şampiyon zaten Ekaterinburg olacak ama şu maçı kazanıp 2.olabilirdik. Şimdi 3.lük maçı yaparız

Takıma kızma hakkımızın olduğunu düşünmüyorum. Zaten forumda da bu hava hakim. Çok dar bir rotasyonumuz var. 2 gün art arda 40 ar dakikaya yakın maç yapmak kolay değil. Fenerbahçe'de giren çıkanı aratmıyor. Ama bizde bi bakıyorsun Bahar falan girmiş

Dar kadromuz yüzünden yenildik. Yönetim bir oyuncu alsaydı çok rahat yenerdik. Işıl her maç 40 dakika oynuyor. Buna kim dayanabilir. Bahar yıllardır gelişecek denilip duruyor. Her sene daha da kötüye gidiyor. Takımdan göndermek lazım ama başka oyuncuda yok işte.

Ekrem hocanın bugünkü tercihleri yanlıştı. Bone bu kadar iyiyken 3. çeyrek neredeyse hiç oynatmadı. Alba'yı iyi oynadığı zamanlar oyundan çıkardı, temposu kayboldu. Maç boyunca kötü oynayan Sancho'ya da son topu kullandırtması tuzu biberi oldu.

Geri
Üst Alt