ELW 8'li Final A Grubu | Sparta&K M.R. Vidnoje 61-68 Galatasaray Odeabank | M.S | 7 Nisan

Vasfi Vural

ɯҽ Ⴆҽʅιҽʋҽ ιɳ ɠαʅαƚαʂαɾαყ
GalataSarayı Efendileri
250px-Euroleague_Women_Logo.png

zRvQ0j.gif
v.png
88f85gs.png

13/14 Euroleague Woman 8'li Final A Grubu 1.Maç

Sparta&K M.R. Vidnoje - Galatasaray Odeabank

DIVS Sport Hall, Ekaterinburg - Rusya

7 Nisan Pazartesi, 13:30

Ntvspor

Avrupa'da başarılar #SarayınSultanları!

Not:Saat farklı olabilir.

Burdaki ilk maç yenmiş orda fark yemiştik

mağlubiyet olası ama galibiyet imkansız değil

rakip fener diyorum

aman aman bir kadroları yok çok büyük hatalar yapmazsak kazanırız

bizden güclü mü kadrolari

bizden güclü mü kadrolari

Önceki turda bizim gruptalardı. 1 galibiyet fazlaları vardı bizden. İpekçi'de 20'ye 7 16'ya 4'lük periyotlar yapmış 13 sayı farkla yenmiştik.

Kazanacağımız maç bence. Ertesi gün şikecilerle maç var ki berbatlar bu sezon iki Amerikalı'ya dua etsinler takım oyunları yok Birsel falan leş. Bu ikisi ne sallarsa.. Sonraki günde son maç KASKİ.

Yarı final uzak değil...

bence herşey ışıla bağlı son iki fener maçındaki gibi oynarsa gruptan çıkarız

Çeyrek finallerin Rusya'da oynanması Moskova takımı için iyi haber ama biz bunlardan çok daha iyi ve kaliteli takımız. Bunlar sadece KASKİ'yi yenerler bence, belki bizim maçtan sonra şikecilere çakarlar.

zor mac. deplasmanda fark yemistik.. ama bu macı kazanırsak grupta 1.oluruz. febe kaski macları alırız diye dusunuyorum.

zor mac ama sansımz az degil galibiyet icin.

Fasa fiso maçlar bittiğine gçre artık takip etmeye başlayabiliriz. Spartak'ın kadrosu geçen seneye göre kötü. Ama bizim de rotasyonumuz çok dar. Bence şanslar eşit bu maç için. Ama bizim grup gerçekten zor. 3 Türk takım + Spartak zor bi grup cidden. Bizim gruptaki her takım diğer gruptan Ekaterinburg hariç diğer 3 takımı çok rahat yener.

Fasa fiso maçlar bittiğine gçre artık takip etmeye başlayabiliriz. Spartak'ın kadrosu geçen seneye göre kötü. Ama bizim de rotasyonumuz çok dar. Bence şanslar eşit bu maç için. Ama bizim grup gerçekten zor. 3 Türk takım + Spartak zor bi grup cidden. Bizim gruptaki her takım diğer gruptan Ekaterinburg hariç diğer 3 takımı çok rahat yener.

Geçen sezona göre bizim için süper grup bu. Geçen sezon 3'te 0 yapmıştık. Bu maçı kazanırsak ki bana göre kazanıcaz gruptan lider çıkıp Ekaterinburg'dan kaçabiliriz.

Nevriye son maçlardaki performansını sürdürür ve üstüne koyarsa işimiz çok kolaylaşır. Işıl, Sancho ve Alba'nın hatta Bone'nin desteği önemli. Koç süreleri iyi ayarlamalı 3 günde 3 maç yapmak kolay değil. Işıl öyle tüm maç oynayamaz.

1939453_717253878333310_133407161_n.jpg

Rusya’da oynanacak Final Eight’te mücadele edecek takımımız Galatasaray Odeabank'ın Ekaterinburg'a uçuşu öncesinde Türk Hava Yolları, çalışanlarının destek mesajlarını yazdığı topu takımımıza hediye etti.

Ekrem Hoca takımı bu tür maçlar öncesinde çok iyi hazırlıyor. Top-8 maceramız süresince en çok ona güveniyorum. Spartak bizden iyi bir takım değil. Rotasyonu iyi kullanıp. Skor anlamında önemli oyuncularımız Zellous, Sancho ve Alba'dan gereken katkıyı alabilirsek kazanma şansımız hiç de az değil.

Grupta en büyük rakibimizi Fenerbahçe olarak görüyorum. Bu maçı kazandıktan sonra, onlara da bir çelme takabilirsek gruptan lider olarak çıkarız.

Pazartesi:

11:00 şikeciler - Kayseri KASKİ

13:30 Sparta&K M.R. Vidnoje - Galatasaray Odeabank

Maçlar NTV Spor'da!

ribandlarda iyiler.bize orda üstün gelmeye çalişirlar. ribaunlarda üstün gelmesen bile eşit olursan bize bir halt edemezler. tabi yerlerde bir şut yüzdemiz olmazsa. bir guard almamiz iyi olurdu. işil bir gün düşüp bayilabilir.

fenerde 4 yabancili oynuyor euroligde ordan avantaji var.

edit- maç saati müthiş. nasil izlyecem len. işteyiz.

Geri
Üst Alt