ELW | Galatasaray MP 46-76 Ros Casares | 23 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: ELW | Galatasaray MP 19-29 Ros Casares | 2.P | GS TV

bahar napiyon sen yaa allah askina

ilk yari 20 sayiyi gecemedik :)

Cevap: ELW | Galatasaray MP - Ros Casares | 23 Kasım | 20:00 | GS TV

Son saniye bile ribaund veriyoruz :ays:

15 sayı olacak 2 de 2 atarlarsa alba torrens olaydı bu maçta keşke off

Cevap: ELW | Galatasaray MP 17-26 Ros Casares | 2.P | GS TV

YUH bu kadar aciz bir takim gormedim ben. 3luk kaciriyorlar sonra rebaundu ellimizden aliyorlar bu yetmiyormus gibi faul yapiyor Bahar hanim devre bitmisken :)

Yalnız bu maça gitme imkanı olupta gitmeyenlere diyecek şey bulamıyorum.. Salon boş lan resmen..

34-19 Bravo. Seyircide yok oyunda yok. Yok oglu yok bugün.

yapmayın kızlar toparlanın artık

Cevap: ELW | Galatasaray MP 19-34 Ros Casares | Devre Arası | GS TV

Takım ne oynamaya çalışıyor anlamadım ben. 15 sayı gerideyiz. Acil toparlanmalılar!

ceyhun sana içimdekileri dışarı vurmamak için zor tutuyorum ULAN Bİ tane hücum seti çiz sokak basketbolu oynuyoruz lan resmen

Birde burda kesin ELW sampiyonu oluruz diyenler vardi. Oysa burda dedik konusarak hic birsey olmaz, yerli kalitesini mutlaka artirmaliyiz ama sakallimiz yok ki dinletelim.

Hersey'i kaciriyoruz, hersey'i yiyoruz. Boyle devam edersek ciddi bi fark yiyecegiz. Ceyhun koc'u da degistirmek lazim ve bu da takima cok iyi bi guard lazim.

Kesin ELW şampiyonu oluruz diye kimse diyemez ama Avrupada'ki en iyi 4 takımdan biriyiz. Torrens olsaydı bu kadar fark etmezdi.

seyircide erken paydos etmişş

diana atarsa iyiyiz atamazsa rezil.koçun etkisi %0

Birde burda kesin ELW sampiyonu oluruz diyenler vardi. Oysa burda dedik konusarak hic birsey olmaz, yerli kalitesini mutlaka artirmaliyiz ama sakallimiz yok ki dinletelim.

Hersey'i kaciriyoruz, hersey'i yiyoruz. Boyle devam edersek ciddi bi fark yiyecegiz. Ceyhun koc'u da degistirmek lazim ve bu da takima cok iyi bi guard lazim.

Zaten yerliler Milli Takimimizin oyunculari. Yerliler acisindan pek fazla secenek yok. Yabanci Sinirlamasida oldugu icin Yabanci transferide kitleniyor.

bizim belli bi ribaund sorunumuz vardı zaten önlem alamadıgımız zaten böyle de fark olusuyorr

cok kötüyüz cok acil önlem gerekli

artık geldiği zaman fowles mı olur yeni transfer mi bilemem ama şu ribaund sorununu çözecek birini bulmamız gerek :(

Zaten yerliler Milli Takimimizin oyunculari. Yerliler acisindan pek fazla secenek yok. Yabanci Sinirlamasida oldugu icin Yabanci transferide kitleniyor.

yerliler milli oyuncular ama ya geçen maç ya da bir önceki yerlilerin attıkları toplam sayı 0...

torrensle felan olacak iş değil takım oyunu adına hiç bir şey sergileyemiyoruz. son lig maçlarınada bakarsanız zaten hep bireysel oynayarak atılan sayılar oldu. son maçta yorumcu bayan bu sayıları casares yemeyecek bu böyle oynanmaz diye 40 dakika durumu anlatmaya çalışmıştı. sonuç olarak bu koçla hiç bir şey olmaz. kızların sucu yok keza hepsi bireyselde çok üst düzey oyuncular ama onları takım yapma görevi de koçta ...

Geri
Üst Alt