ELW | Galatasaray MP 46-76 Ros Casares | 23 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: ELW | Galatasaray MP 26-56 Ros Casares | 4.P | GS TV

efes pilsen'in spikeri hic susmuyor :D

30 0 lık seri bekliyoruz hadii

Cevap: ELW | Galatasaray MP 26-53 Ros Casares | 3.P | GS TV

Hıhı kesin öyledir.

Bi kere o yorumun ne anlama geldigini anlamamisin herhalde oysa gayet guzel ozetledim. Isil bi ara ciddi sakatlik gecirmisti, bir kac ay uzak kalmisti sahalardan. Sakatligi duzeldiginden beri Isil yoklara oynuyor. 15 mac kotu oynuyorsa 2 macta iyi oynuyor. Bunu goremiyorsaniz demek ki sorun sizde. Ne hikmetse cogu kisi bu takima cok iyi bi guard istiyor. Sebebi ne acaba .. Hmmm dusunmek lazim, cok zor bi soru ... :)

22-2 lik seri

Bu maç mesaj maçıydı değil mi ? "Bizi burda kimse yenemez, favori biziz" demek için iyi fırsattı değil mi? Çok üzgünüm şuan. 26 sayı attık 30 dakikada, hakikaten komedi..

yaa spiker ne sacmalıyoo anlıyan var mı basrdagın dolu tarafı falan

Cevap: ELW | Galatasaray MP 26-51 Ros Casares | 3.P | GS TV

Bende şunu anlamıyorum..Ne zaman 1 maç yenilsek hemen küfürler, hakaretler, olumsuz düşünceler başlıyor.

Bu takım 2 kulvarda nağmalup gidiyor. İlk yenilgilerini alırlarsa LESH takımmı olacak.O muameleyi nedne yapıyoruz.Aynısı erkeklerdede oluyor.

Yenilgisiz gidecez diye birşeymi var..Kimse kusura bakmasın ama bazen çok ayıp ediyoruz.

ne alakası var şimdi takımın eksik yönlerini eleştiryoruz lesh takımmıı dedik ben bu takımın bu sene 3 4 macına gittim sezon basından beri diyorum hoca yetersiz diye albada olmayında sonuc böyle oldu sene basından beri milyonlarca hücüm ribaundu verdik bi care bulamadı hoca bozuntusu sonra gelip burda takımı eleştirmeyin şöyle yapmayın demeyin Tabi ki onlarda yenilcek hep yenemez zaten ama sunları görünce de eleştirmemek fanatiklikten kör gözlülükten başka bir şey değildir

Şimdi bu yoruma, "takım bir yenilgi aldı, sallamaya başladınız" diyenler olabilir. Ama kardeşim bir koç bu kadar mı yetersiz olur ? Allah'a emanet hücum ediyoruz.. Zaten kadın basketbolunun seyir zevki düşük, bir de böyle saçma sapan hücumları görünce..

Ceyhun Hocanın yetersiz olduğunu Tugay hatta ben defalarca zaten yazmıştık. Milli takımda ikende çok eleştirmişdik. Bu bilinen birşeydi..

tek sorun hucum yapamıyoruz sayı atamıyoruz

Cevap: ELW | Galatasaray MP 19-34 Ros Casares | Devre Arası | GS TV

Top 8'e kalındığında adam gibi bir Avrupa'lı uzun alnır inşallah. Torrens de döndüğü zaman Casares'i yenebilirz ama Casares'e de LJ ve Maya Moore gelecek :o

keske gecen takımla cıksaymısız tecrube kazanırlardı en azından

Cevap: ELW | Galatasaray MP 26-51 Ros Casares | 3.P | GS TV

ne alakası var şimdi takımın eksik yönlerini eleştiryoruz lesh takımmıı dedik ben bu takımın bu sene 3 4 macına gittim sezon basından beri diyorum hoca yetersiz diye albada olmayında sonuc böyle oldu sene basından beri milyonlarca hücüm ribaundu verdik bi care bulamadı hoca bozuntusu sonra gelip burda takımı eleştirmeyin şöyle yapmayın demeyin Tabi ki onlarda yenilcek hep yenemez zaten ama sunları görünce de eleştirmemek fanatiklikten kör gözlülükten başka bir şey değildir
Hoca yetersiz olduğunu biz zaten defalarca yazdık.Milli takım maçların azmı eleştirmedik. Takımı motive falanda edemiyor.

Bu maç mesaj maçıydı değil mi ? "Bizi burda kimse yenemez, favori biziz" demek için iyi fırsattı değil mi? Çok üzgünüm şuan. 26 sayı attık 30 dakikada, hakikaten komedi..

Ekaterinburg maçı da mesaj maçıydı 20 sayı fark attık

Cevap: ELW | Galatasaray MP 19-34 Ros Casares | Devre Arası | GS TV

Gülşah, Şaziye'den 10 kat daha faydalı oynuyor.

5*0 lık seri yaptık tırstılarmmı nedirr mola aldılar yaa

30-0'lik seri'nin ilk 5'i geldi, hadi bakalim :D

hocaya bak 5 sayı attık diye hemen mola aldı.

5-0 seri oldu kaldı 25-0lık seri hadi kızlar

Geri
Üst Alt