Faruk Temirci
Cezalı
- 16 Haziran 2010
- 8.013
- 0
- 1.171
Cevap: ELW | Galatasaray MP 26-56 Ros Casares | 4.P | GS TV
efes pilsen'in spikeri hic susmuyor
efes pilsen'in spikeri hic susmuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hıhı kesin öyledir.
Işıl Matic'e atarlandı. Haklı da.
Bende şunu anlamıyorum..Ne zaman 1 maç yenilsek hemen küfürler, hakaretler, olumsuz düşünceler başlıyor.
Bu takım 2 kulvarda nağmalup gidiyor. İlk yenilgilerini alırlarsa LESH takımmı olacak.O muameleyi nedne yapıyoruz.Aynısı erkeklerdede oluyor.
Yenilgisiz gidecez diye birşeymi var..Kimse kusura bakmasın ama bazen çok ayıp ediyoruz.
Şimdi bu yoruma, "takım bir yenilgi aldı, sallamaya başladınız" diyenler olabilir. Ama kardeşim bir koç bu kadar mı yetersiz olur ? Allah'a emanet hücum ediyoruz.. Zaten kadın basketbolunun seyir zevki düşük, bir de böyle saçma sapan hücumları görünce..
Hoca yetersiz olduğunu biz zaten defalarca yazdık.Milli takım maçların azmı eleştirmedik. Takımı motive falanda edemiyor.ne alakası var şimdi takımın eksik yönlerini eleştiryoruz lesh takımmıı dedik ben bu takımın bu sene 3 4 macına gittim sezon basından beri diyorum hoca yetersiz diye albada olmayında sonuc böyle oldu sene basından beri milyonlarca hücüm ribaundu verdik bi care bulamadı hoca bozuntusu sonra gelip burda takımı eleştirmeyin şöyle yapmayın demeyin Tabi ki onlarda yenilcek hep yenemez zaten ama sunları görünce de eleştirmemek fanatiklikten kör gözlülükten başka bir şey değildir
tek sorun hucum yapamıyoruz sayı atamıyoruz
Bu maç mesaj maçıydı değil mi ? "Bizi burda kimse yenemez, favori biziz" demek için iyi fırsattı değil mi? Çok üzgünüm şuan. 26 sayı attık 30 dakikada, hakikaten komedi..