Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 42.944
- 11.540
- 2.223
Cevap: ELW | Galatasaray MP 83-66 Vici Aistes | 13 Ekim | Maç Sonucu
Tebrikler Dişi Aslanlar gurur duydum.
Tebrikler Dişi Aslanlar gurur duydum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pota altına Fowles ya da Charles yerine,Avrupa´lı çok üst düzey bir uzun alıp(L.Jackson,Stepenova gibi)Diana´nın yanına Augustus´u eklemeliydik skor opsiyonu olarak.
Grupta sürpriz var mı?
Lotos Gdynia 57 - 68 UMMC Ekaterinburg
Bourges Basket 63 - 51 ZVVZ USK Prague
Seat Szese Györ 63 - 80 Ros Casares Valencia
Galatasaray 83 - 66 Vici Aistes Kaunas (
valla ona benzedİ. HerbİŞeyİ taurasİ yapmiŞ. Cem akdag gerİ gelsİn dİye twİtterde tt yapmak lazim.ceyhun hocanın taktiği Şahan'ın bir skeci vardı.107 gol yiyen takım diye.ordaki td ün taktiği gibi.orda ahmet at fink'e,mehmet at fink'e.bütün oyuncular fink'e pas veriyordu.bizde de pek farklı değil.işıl at dee'ye,gülşah at dee'ye,bahar at dee'ye. :d
Şazİye destek cikabİlİr bunlara. TÜrklerİmİz İyİ savunma yapsin yeter. Ben onlarsan hÜcum İstemİyorum.bazı arkadaşlar sadece diana taurasi yeter mi diyor.ancak alba gibi bir oyuncumuz var ve bu macta 18 sayı atarak taurasi destek olan oyuncuydu.ayrıca bu takım belli ki hucümda taurasi,alba,tina(fowles) üzerine kurulu olucak.savunma da ise tina(fowles) ve ışıl ın üzerine kurulu olucak.hazırlık macları ve bu mac bir cok şeyi gösterdigini düsünüyorum.eger taurasi,alba,tina(fowles) üclüsünden ikisi yeterli sayıları atmaz veya sürpriz bir skorer cıkaramazsak zorlanırız maalesef.
şaziyeyi anlamıyorum ben ya.bomboş turnikeyi kacırıyor,peşinden gidip 3 lügü sokuyor :lol:Şazİye destek cikabİlİr bunlara. TÜrklerİmİz İyİ savunma yapsin yeter. Ben onlarsan hÜcum İstemİyorum.
bazı arkadaşlar sadece diana taurasi yeter mi diyor.Ancak alba gibi bir oyuncumuz var ve bu macta 18 sayı atarak taurasi destek olan oyuncuydu.Ayrıca bu takım belli ki hucümda taurasi,alba,tina(fowles) üzerine kurulu olucak.Savunma da ise tina(fowles) ve ışıl ın üzerine kurulu olucak.hazırlık macları ve bu mac bir cok şeyi gösterdigini düsünüyorum.Eger taurasi,alba,tina(fowles) üclüsünden ikisi yeterli sayıları atmaz veya sürpriz bir skorer cıkaramazsak zorlanırız maalesef.
valla ona benzedİ. HerbİŞeyİ taurasİ yapmiŞ. Cem akdag gerİ gelsİn dİye twİtterde tt yapmak lazim.
maci justİnden son perİyotuna baktimda orda tam anlayamadim. Bu matİc harbİ kÖtÜmÜ bukadar. KÖtÜyse bu hocaya bİŞey denmez. Nerden geldİ baŞimiza. Cem akdag gerİ gelsİn. Bu adamdan sIKILDIMkeşke cem akdağ gelse.o zaman herşeyin daha güzel olacağından eminim.ama bizim ne yapıp edip ribaund sorununu halletmemiz lazım.tina daha bugün geldi onunda etkisi vardır ama matic ve bahar hiçbir şey yapmadı ne yazık ki.
Antrenör konusunda haklı olabilirsin.Ama ceyhun hoca hakkında artık kesin bir yargıya varmıyacam.cünkü iyi degil dedim gecmişte,adam gitti milli takımı avrupa 2. yaptıOlay Taurasi'ye destek olmama falan değil zaten. Taurasi bireysel performans olarak zaten gerekli desteği fazlasıyla alacaktır, hatta diğer oyuncuların gerisine düşeceği maçlar da olacak. Sorun bizim takım olamamız, bireysel performanslara dayanmamız, 2 senedir bir savunma düzeni oturtamamız, hücumda doğru düzgün bir planımızın olmaması, uzunlara top indirememiz. Hepsi antrenör kaynaklı sorunlar.
demekkİ turnİkeye İyİ kurmamiŞlar. 3lÜge yÖnlendİrmİŞlerşaziyeyi anlamıyorum ben ya.bomboş turnikeyi kacırıyor,peşinden gidip 3 lügü sokuyor :lol: