ELW | Galatasaray MP 84-65 UMMC Ekaterinburg | 26 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: ELW | Galatasaray MP 84-65 UMMC Ekaterinburg | 26 Ekim | Maç Sonucu

ışıl bugün mükemmel oynadı. okadar eleştirdik gecen sene. bu senede iyi oldumu övmek gerekiyor. diana ve charles zaten yardırdı. ama bu alba torrensin top elindeyken hep basket olacak hissini veriyor bana:) ne güzel top sürüyor öyle kaykay kayıyor sanki:) tebrikler kızlar. pondexter bu fark sana kapak olsun..:)

Bu seneye Taurasiden çok Tina damga vuracak gibi. Hem ribaunt alıyor hem de sayı atıyor.

Tina mı olacak haftanın MVP'si yoksa Dee mi :D

Tina olabilir. 24s14r ile oynayarak double double yaptı. Ama Dee de 27 sayı atarak çok iyi bi performans gösterdi.. Tina'nın olma ihtimali daha çok sanki

Cevap: ELW | Galatasaray MP 59-46 UMMC Ekaterinburg | 26 Ekim | 3.Çeyrek Sonucu

bitanesi ummc rezil,birtaneside oha yazmış:D
biz yenince zaten karşıdaki rezil oluyor. biz bunları kupada yenerkende bu bizim en kötü oyunumuz, onlarfın ise en iyi oynuydu diye kendilerini kandırıyorlardı:)

Torrens boyalı alana geldimi Messi gibi ama bugün bitiririciliği biraz daha düşüktü diğer maçlara nazaran.Taurasi de zaten Ronaldo gibi mübarek.E ışıl da İniestavari oynayınca fark kaçınılmaz oldu.

Bu seneye Taurasiden çok Tina damga vuracak gibi. Hem ribaunt alıyor hem de sayı atıyor.
tinanın fowlesten en büyük artısı arkası dönük cok iyi sayı atıyor ve orta bölgeye gelip orta mesefa atışı cok iyi.

Cevap: ELW | Galatasaray MP 59-46 UMMC Ekaterinburg | 26 Ekim | 3.Çeyrek Sonucu

biz yenince zaten karşıdaki rezil oluyor. biz bunları kupada yenerkende bu bizim en kötü oyunumuz, onlarfın ise en iyi oynuydu diye kendilerini kandırıyorlardı:)

erkeklerde de dediler onu, heriflerde haysiyet yok. bırakın çatlasın kudursunlar :D

bana göre macin bayani isil albendir. yabancilar herzamanki gibiydi.

Torrens boyalı alana geldimi Messi gibi ama bugün bitiririciliği biraz daha düşüktü diğer maçlara nazaran.Taurasi de zaten Ronaldo gibi mübarek.E ışıl da İniestavari oynayınca fark kaçınılmaz oldu.

zaten torrensin şutları istikrarsız.zaten bide o iyi olsa dünyanın en iyisi olur.mükemmel bi oyuncu:animation:

Avrupa ligide aynı anda kaç yabancı oynatabiliyoruz? Kadroya kaç tane dahil edebiliyoruz?

Bilgisi olan var mı?

ben bu maçın gününü şaşırmışım ya. yarın oynanacak zannediyordum :D

skor çok iyi görünüyor ama ara ara oyunda sıkıntılı anlar yaşıyorduk diğer maçlarda. acaba bu maç nasıl geçti oynanan oyun açısından ?

ben bu maçın gününü şaşırmışım ya. yarın oynanacak zannediyordum :D

skor çok iyi görünüyor ama ara ara oyunda sıkıntılı anlar yaşıyorduk diğer maçlarda. acaba bu maç nasıl geçti oynanan oyun açısından ?

ilk çeyrek onlar üstündü, sonra oyuna hakimiyetimizi kurduk ondan sonra fark açıldı gitti zaten

hala şoktayım.biz az önce kimilerine göre wnba de oynasa kesin son dörde kalır dedikleri ekaterinburg a 19 sayı farkmı yaptık lannn...?

hmmm. yorumlardan okudugum kadari ile UMMC ayni zamanda turnuvanin da favorilerinden biri.

candace parker ve cappie var mıydı karşıda ?

Yalnız Cappie 2 yıldır çok rezil. Onu böyle görmek çok güzel. Bunlar inşallah Sue Bird gelince yine Cappie'yi oynatır hep. :asd:

Geri
Üst Alt