Evren Caglayan
10 Numara!
- 22 Eylül 2014
- 14.973
- 10.941
- 1.188
25 milyonsa degeri dogrudur bir yere 25 sokacagiz o kesin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gurcistan cezayir fildisi
dunyada ulke mi kalmadi
nato ulkelerinden transfer yapin kardesim
Jacops senegalliJakobs fildişi li değil mi
Ödemeye gelecek sezon başlamak için belki bilemiyorum teklifi tam bilmek lazım. Marsilya istediği forma şansını vermiyor son maç kadroda bile yokmuş mesela o yüzden oyuncu ayrılmak istiyordur. Marsilya'da göndermeye sıcak bakacaktır. Tabi istediği fiyat ne? Yada Marsilya bu sezon kiralayıp seneye tekrar şans vermek mi istiyor gibi detayları bilmiyoruz.Pekala ama neden direkt değil? Yani satış sebepleri mecburi mi illa yolları ayırmak mı istiyorlar?
Bana kalırsa adımız kullanılarak PL ekiplerine daha tuzluya satmak istiyorlar.Ödemeye gelecek sezon başlamak için belki bilemiyorum teklifi tam bilmek lazım. Marsilya istediği forma şansını vermiyor son maç kadroda bile yokmuş mesela o yüzden oyuncu ayrılmak istiyordur. Marsilya'da göndermeye sıcak bakacaktır. Tabi istediği fiyat ne? Yada Marsilya bu sezon kiralayıp seneye tekrar şans vermek mi istiyor gibi detayları bilmiyoruz.
Bu nasil bakis acisi yav?gurcistan cezayir fildisi
dunyada ulke mi kalmadi
nato ulkelerinden transfer yapin kardesim
PL varken oyuncu buraya gelmez ki, West Ham istiyor iken açıkçası Türkiye teklifi cazip gelmez. Yani bana göre pek ihtimal yok amirimBu da Gouri gibi 2 sene evvel ucuyordu Fransa liginde.
Ligue 1'de 19 gol atmisti Montpellier formasiyla. 30 milyon euroya Lens'e transfer oldu, oradan da bu gectigimiz yaz ayni paraya Marsilya'ya gitti.
Suan 25 verene birakacakmis Marsilya diye haberler dolasiyor. Galiba orada tutmadi ama bu onu kotu oyuncu yapmaz. Gol sezgisi yuksek bir oyuncudur.
Evet, one season wondermış herifÇöpe benziyor
Oyuncunun bakis acisina bagli. Illa EPL diye bir fantazisi varsa dedigin gibi zor ama her oyuncu boyle bakmaz. West Ham ile kupasiz sezonlar oynamak varken buraya gelip sampiyonluklar da isteyebilir.PL varken oyuncu buraya gelmez ki, West Ham istiyor iken açıkçası Türkiye teklifi cazip gelmez. Yani bana göre pek ihtimal yok amirim
Çok düşük ihtimaldir ya, PL farklı bir olay hele genç isen. O sebeple ben pek heyecanlanmadım. Ama güzel işler peşinde koşuyoruz o belli. Bakalım başarabilecek miyiz.Oyuncunun bakis acisina bagli. Illa EPL diye bir fantazisi varsa dedigin gibi zor ama her oyuncu boyle bakmaz. West Ham ile kupasiz sezonlar oynamak varken buraya gelip sampiyonluklar da isteyebilir.