Tier 2 Elye Wahi İçin Galatasaray Devrede

Biz niye hep aynı profillerin peşindeyiz.. Mikautadze 2-3 senedir yüksek bedelle geziniyor bu herif de aynı şekilde biz alsak 20ye falan 3 yıl ustuste 20+ bonservis ödenmiş olacak..

Biz niye hep aynı profillerin peşindeyiz.. Mikautadze 2-3 senedir yüksek bedelle geziniyor bu herif de aynı şekilde biz alsak 20ye falan 3 yıl ustuste 20+ bonservis ödenmiş olacak..
Ayni profillerin pesinde oldugumuz dogru bir planlama yapiliyor demektir. En azindan ne istediklerini belli ediyorlar. :)

Ayni profillerin pesinde oldugumuz dogru bir planlama yapiliyor demektir. En azindan ne istediklerini belli ediyorlar. :)

Aynı profilden kasıt oyuncu tipolojisi olsa haklısın ..
Yüksek ücret ödenip bir türlü bekleneni veremiyor bu herifler belli ki ..Bu herif bariz daha klas gibi duruyor mikautadzeye göre onun maximum ederi 15ti iyi ki bir manyaklik yapmadik..

Alın romuloyu yeni sorloth olacak çocuk.
10 arti şampiyonluk bonusu ile

Diyorum tanıdık geliyor. Bunu şampiyonlar liginden hatırladım. Nasıl bir sorunu var okumadım ama iyi mücadele ediyordu ve taraftarla arası iyi gibiydi.

genç fransız denemekte sakınca görmemekle beraber tahmini maliyet olayları bilmeden ve sadece videoda derlenen zımba hareketlerle yorumlamak yanlış.

Sıkıntılı transfer. 2 yıldır alan kulüpler zararına elden çıkarıyor bizde patlayabilir yüksek bonservis verirsek. Karakteri de sorunluymus hiç bulaşmamak lazım.

Sıkıntılı transfer. 2 yıldır alan kulüpler zararına elden çıkarıyor bizde patlayabilir yüksek bonservis verirsek. Karakteri de sorunluymus hiç bulaşmamak lazım.
Lens 27+3 milyona almisti, Marsilya'da 25+5 milyona yani en azindan Lens zarar etti diyemeyiz. Ayni para donuyor.

1 sezonluk istatistikleri çok iyi ama aldığı süreler bayağı kötü. 2.500 dklık sezonu yok gibi.

Yüksek maliyetler altına girilirse üzebilir gibi duruyor.

zor iş bu eleman
tutturursa öttürür
bizim lige cuk oturacak tarz

Bu adam hem fizik hem yetenek olarak Mikadan daha iyi. + daha genc

Geri
Üst Alt