Email ile Program Gönderilebilir mi?

Celal Dereli

Cezalı
Bir fotoğraf makinası aldım, yanında hediye bir program verdiler. Eve gelince laptopa yüklemek istedim ancak CD çalışmadı. Aynı CD yi başka bir laptopa gayet kolay yükledim. Bu laptoptan kendiminkine mail ile göndermek istedim ama olmadı. YOL YOK diye bir yazı çıktı.

Bu işi nasıl çözerim ? Bilen varsa yardım etsin lütfen....

Yol yok hatasını anlamadım ama yandexe falan kaydederek alabilirsin sanırım

1) Tüm cd içeriğini dışarıya çıkart, rar'la ve maile ya da google drive'a yükle

2) Programın adını al, internetten indir, kod bilmem ne sorunca elinde kod olacak zaten korsan gibi değil yani

Teşekkürler. 1. şıkkı anlayamadım ama 2. şıkkı deneyeceğim. Daha kolay gibi.

CD laptopta çalışıyormu... Çalışıyorsa Bilgisayarım'dayken sağ klik kopyala de. Sonra uygun gördüğün yere açacağın bir klasörün içine yapıştır de.

CD içeriğini komple kopyalamış olursun. Bunu da bir USB diske atabilirsin.

Eğer laptopta da çalışmıyorsa CD o zaman programın adını ve versiyonunu bulup netten arattır. Kesin bulursun. O şekilde de halletmen mümkün.

Upload kullanın hocam. Yandexdisk, Google, Rapidshare, uploaded.to, turbobit.

mega.co.nz derim bende basit ve hızlı 50gb free depolama alanı sunuyor.

kasayi yan yatirinca olur.

programın boyutu fazla degılse 1. o programı rar yapıp email atabılırsın.2.si flash disk 3. de upload en son secenekte internetten ındırmek

Yardımcı olan herkese teşekkürler. Özgür ün 2. şıkkı işe yaradı. İndirip seri numarasını yazdım oldu bitti. :)

Mail yerine bulut depolama sistemlerini kullanabilirsin

Bilgisayarıma girdiğinde cd writer/rom gözüküyorsa. Cd writerin/romun üzerine sağ klik yapıp araştır dedikten sonra çıkan içeriğin tümünü pcne kopyalayabilirsin. Eğer gözükmüyorsa başka pcden rar olarak masa üstüne sıkıştır ve bir siteye upload edip indirebilirsin.

Mail adresleri büyük boyutlu dosyaları kabul etmiyor.

★★★SⅢ Tapatalk ★★★

Bu arada eskiden Win XP kullandığım dönemlerde bu CD okuma sorununu çok yaşamıştım. Sonunda birkaç program buldum ve kurdum.

Programı çalıştırıp bozukta olsa program bir şekilde oradan okumayı başarıyordu. Ha uzun sürüyordu ama içeriklere bu şekilde ulaşabiliyordum.

Var öyle programlar... Google da CD Recovery adı altında aratabilirsiniz bu tür programları...

Geri
Üst Alt