emanuel emegha

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1730574631971.png

Emmanuel Esseh Emegha

Doğum Tarihi:
03.02.2003
Boyu: 1,95 m
Uyruk: Hollanda/Nijerya
Mevki: Santrfor
Ayak: Sağ
Oynadığı Takım: RC Strasbourg
Sözleşme Bitiş Tarihi: 30.06.2028

-Doğma büyüme Hollandali ama ayni zaman Nijerya vatandasi. Uzun boyuna ragmen atletik, dar alanda da etkili, sirti donuk oynamayi da biliyor. Ayrica her iki ayagini da kullaniyor.

Abi bournemouthdaki semenyo yu bugün izledin mi?sezon sonuna kadar 15 golu bulursa zaten imkansız da bizim için,hani baris gerçekten 40 milyona giderse yerine düşündüm de 20 milyona denenebilir gibi.manyak top tasiyo,fizik ust duzey,topla iliski de guzeldi izledigimde

Abi bournemouthdaki semenyo yu bugün izledin mi?sezon sonuna kadar 15 golu bulursa zaten imkansız da bizim için,hani baris gerçekten 40 milyona giderse yerine düşündüm de 20 milyona denenebilir gibi.manyak top tasiyo,fizik ust duzey,topla iliski de guzeldi izledigimde
Bugun yan gozle bir izledim maci. Oradan oyuncu alamayiz. Yani cok pahali oluyor.

Çocuk Ganalı ve 24 yaşında.newcastle falan yapar muhtemelen.mesela bizim gidip sara gibi bulmamız lazım, illa 18 milyon gerekmiyor.10 milyona da buluruz bence
Buluruz da burda taraftar ilk maçta hakaret eder . Her lafı der oyuncu değil der. Şu ana kadar kazanımlarımiz ve satışlarımız şu bakış açısına göre oldukça iyi

Strasbourg'da oynayan forvet oyuncusu.Oyuncuyu isteyen kulüpler arasında Milan ve İnter vardı.İnter'in alması beklenilen oyunculardandır.

Top 5 League U23 Strikers : Shots on target

1751879185453.webp

22 yaşında çocuk. Geleceği de parlak görünüyor.

Güçlü fiziği, hızı ve bitiricilik yeteneğiyle Victor Osimhen gibi oyunculara benzetiliyor. Genç yaşına rağmen Ligue 1'de gol krallığı yarışında üst sıralarda yer alması, potansiyelinin ne kadar yüksek olduğunu gösteriyor. Geliştirmesi gereken yönleri olsa da, genel olarak modern bir forvetin sahip olması gereken birçok özelliğe sahip.

Sol ayağını da iyi kullanması adeta bonus.

TM - Profil

Sözlükte görüp izlemiştim.
Bugün güzel bir scoutluk olacak

Sezon sonunda Chelsea'ye katılacak ve kendisiyle 7 yıllık sözleşme imzalandı.

1757691114361.webp

Geri
Üst Alt