Emeklerinizden Dolayı Teşekkür Ederim!

Teşekkür ederim böyle baktığın içiiiiiinn...

8957.jpg

Teşekkürler aklımda kaldığın içiiiiin..

11+fatih-terim-mutlu-happy-g%C3%BCler-y%C3%BCzl%C3%BC-fatih-hoca-galatasaray-teknik-direkt%C3%B6r%C3%BC-fenerbah%C3%A7e-derbi-sonucu-fotograflar%C4%B1-%C5%9Fampiyon-hd-photo-gs-fb-%C5%9F%C3%BCkr%C3%BC-sara%C3%A7o%C4%9Flu-kad%C4%B1k%C3%B6y-stad%C4%B1-2011-2012-Sezonu-%C5%9Eampiyonu-GALATASARAY-ma%C3%A7-g%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BCleri-.jpg

Senin yanın en aydınlık, beyaz beniiim içiiiin:.

fft104mm2640783.jpg

bi anda kalıma geldi pardon :D

Antipatim falan yok.Bir kaç kez okudum sonra giden zamanım için pişman oldum artık görünce pas geçiyorum.

Büyük ihtimal tutarsızlıktan dolayıdır yazdıklarım arasında ki. Farkındayım ama biraz da bilerek yaptım. Çünkü o uslüp tarzını ezelden beri kabul edemiyorum.

Kebapçı, Qrall, parator, kebapçı2 diyince bir şey geçmiyor. Ben aynı şekilde imparator, king tarzı lakapları da sevmem.

Kendim de yazdım tepki çekip bir şekilde kamuoyu yaratmak için.

Diğer tutarsızlıklarım Mancini gelsin istemedim. Terim gitsin istemedim, milli takıma gitti soğudum, başarısız olacağımızı tahmin ettim, olduk üzüldüm. 2 hafta önce Mancini kalsın, vicdan yaptım dedim açıklamasını dinleyip, Ceyhun-Yekta ve 90+ oyuncu değişikliği ısrarını gördüm ve vazgeçmeyeceğini anladım tekrar gitsin dedim.

Büyük ihtimal bunlara denk geldin.

Komple takıma yazsaydın eyvallah ama bu sonuçlar 4-5 kişiyle alınmadı. O yüzden biraz saçma olmuş. Aslında birazda değil tamamen saçma.

Bu sene hiçbir deplesman maçında bir halt yiyemeyen drogbaya da teşekkür edilseymiş keşke jübile maçını da yaptı 50 metreden stamford bridge'de şut çekti kaleye daha ne olsun teşekkürler Drogba!

sonuç önemli maalesef ve fenerin şampion olması her gün beni kahrediyo çünkü hiç top oynamadılar bizimkiler ruhlarını koysalar çok rahat alırdık kadro derinliğimiz vardı ama işte yanlış kararlar terimin dünyadan büyük egosuu bizi bu durumlara itti mancini iyi bi hoca kim ne derse desin zaman olayı var ama onuda beklemeyiz

Froumda beklenen etkiyi yaratmadı gibi bu başlık.. :(

ben de buradan FABRİZİO RAVANELLİye tesekkür ediyorum

derby county'e yasattıkları icin

Renktaş yazıda sitemlerinde ve eleştirilerinde sonuna kadar haklısın ama en çok katıldığım görüşün Ünal Aysal hakkında yazdıkların...

Geri
Üst Alt