emekli duyumcular

Çetin Gürzap

Parçalı Üye
Bir zamanlar duyumlarıyla heyecan yaratan eski duyumcuları anan bir başlığımız olsun istedim.

Bir dönemin efsanesi Emre Eramil:
2887974ff1bb52b84b6c7058d766a862.webp

Ya da yakın zamana kadar kolpalamaya devam eden Ergin Kayıoğlu:

Çoğu kolpaydı tabii ama Gssözlükteki Quakerboy, Gsscout, Şeref Aydın, Tek İhtimali Olan İnsanların Hikayesi gibi tutturan duyumcular da şimdi kayıplara karıştı. Başka kimler vardı, düşündükçe baya duyumcu ve kolpacı çıkıyor.

Bunlar hikaye

Esas duyumcu lucius licinius lucullusdur

Barış Cenk Akkaya , her postunu saygılarımla diye bitirerek duyum veriyordu bir dönem, şimdilerde yönetim düşmanı olarak karşımıza çıkıyor ara ara.

Osman Tanburaci, sezon başlarında "tamamdır xxx geldi, içiniz rahat olsun" dediği hiçbir oyuncu gelmezdi ama okurduk her sabah

G.sevgisi. zira emekli olmuştur artık taraftarın gazını alma işini yapıyor. 3-4 transfer yapılacak dediğinden beri kimse gelmedi. Zaten antin kuntin emoji paylaşıyor.

Forumada arada sevgi dolu iltifatlar da bulunan Tier 1 duyumcu engin denizci degilmiydi

tek ihtimal = şeref aydın zaten.

scoutgs vardı cana pino dönemlerinde.

asy.net'te duyum verenler oluyordu bir dönem. fazıl ünverdi vardı stoch bize gelecek diye beklerken stoch fener'de demişti.

@Umut Öfkeli de unutulmaz tabii ki.

Scoutgs’yi Ledesma fiyaskosu bitirdi. Ledesma’yla birisi daha vardı hatırlayamadım şimdi.

srfaydn mi ne vardi. buraya da getirmistik sonradan GSC'nin eski zamanlariydi. Bunun disinda her donem popcorn gibi cikanlar var tabi yarisi patliyor, ya da patlamiyor her neyse artik :)

Geri
Üst Alt