Emenike: "Mapusta bana muz attılar"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Melih Akan

Berlin Panteri
Uykusuz bir gece geçiren ve sabahı zor eden Nijeryalı yıldız, HABERTÜRK’e çok özel açıklamalar yaptı. Emenike, geçmişe bir yolculuk yapıp Türkiye’de yaşadığı sıkıntıları paylaştı, “Başkası olsa bunları yaşadıktan sonra asla geri dönmezdi” dedi.

İşte Emenike’nin çok konuşulacak açıklamaları:

■ Son maçta o tepkiyi vermemem gerekiyordu, hata yaptım. Gol atamadığım için üzerimde bir stres vardı. Yapmamam gerekiyordu ancak oldu. Başkanımdan, hocamdan, kaptan Emre’den ve taraftarlardan özür diliyorum.
■ Ancak taraftarımızın da şunu bilmesini istiyorum. Türkiye’de hak etmediğim birçok şey yaşadım ancak bunlar Fenerbahçe sevgimi yüreğimden söküp atmadı. Eleştirirken bunu düşünüp biraz daha anlayışlı olmalarını bekliyorum.

"İSYAN ETMEK İSTEDİM"

■ 3 Temmuz sürecini başkan ve birkaç kişi dışında benim kadar acı bir tecrübeyle yaşayan olmamıştır belki de... 5 gün gözaltına kaldım. Bana hakaret ettiler. Nezarethanede muz attılar. O dönem içim çok acıdı, isyan etmek istedim ama sustum. Suçsuzluğumu bildiğim için ağzımı açıp tek kelime etmedim. Bu konuyu da hiç gündeme getirmedim.
■ Yabancı bir başka futbolcu olsa, bırakın Türkiye’ye dönmeyi, uçakla üzerinden bile geçmezdi. Ben Fenerbahçe’yi, bu formayı, taraftarı çok sevdiğim için döndüm.
■ Spartak Moskova’da 11’de oynuyordum, gitmek istediğimi söyledim. İzin vermediler. Günlerce yöneticilere yalvardım. Hatta rest çektim. Transfer tekliflerini elimin tersiyle itip F.Bahçe’ye geldim. Ben her şeyi F.Bahçe’de oynamak için yaptım. Lütfen tepki gösterenler, bunları unutmasın.

HEM UYARI HEM CEZA

Teknik direktör İsmail Kartal, özür dilemesine rağmen Emenike’yi dünkü idman öncesi uyardı. Hafta boyunca başta Kuyt olmak üzere, takımın tecrübeli isimleri de yıldız oyuncuyla başa baş görüşüp daha dikkatli olması konusunda telkinde bulunacak. Ayrıca Kartal’ın raporuna göre Emenike’ye bu haraketleri sebebiyle ceza verilmesi de gündemde...

doktor önermiştir
karınları ağrıyordur
,ahahahahahahahahahahaha

Başlığı görünce bir gülümseme geldi.Hapiste muzu bulmuş isyan ediyor.Türk birine atsan hemen mideye indirir.:)

ama yok ya Türkiye de ırkçılık mı olurmuş efendi... insanımızın yapısına ters bu ırkçılık falan. doktor demiştir polislere muz verin midesi rahatsız diye....

adam gibi bir devlet olsa şu durumda o gün o karakolda kimlerin olduğunu çıkartır bu pisliği kim yaptıysa cezalandırır. ama işte devlet yaptıklarının üstünü örtünce kulüpler neden örtmesin ki? balık baştan kokar diye boşuna denmemiş..

Yabancı bir başka futbolcu olsa, bırakın Türkiye’ye dönmeyi, uçakla üzerinden bile geçmezdi. Ben Fenerbahçe’yi, bu formayı, taraftarı çok sevdiğim için döndüm.

"Fenerbahçe’yi, bu formayı, taraftarı" kelimeleri "para" için kod adı olsa gerek.

Yapılan büyük şerefsizlikmiş bu arada. Ama bunu şimdi söylemesi bi garip. Duygu sömürüsü yapıp taraftara oynuyor olabilir.

Hahaha başlık efsane. Mapus damlarında Emenikenin başına neler gelmiş öyle

Muz v.s önemli değil, hapiste sabun düşürmediysen sıkıntı olmaz Emenike kardeş.

Eğer bizim oyuncumuza yapılan muameleye karşı fenerbahçe taraftarına gösterdiğimiz tepkiyi Emenike'ye karşı yapılan ırkçılık içinde gösterirsek tutarlılık gösteririz. Öyle bişey varsa yapanlarında cezalandırılması lazım.

Herif o olaylar olduğu sırada Fener formasını sırtına giymedi, bir tane hazırlık maçına bile çıkamadı ve Fenerbahçe aşkından bahsediyor hey Allah'ım... Para aşkı desene şuna. Şimdi bu herifin söylediği tek kelimeye bile inanılır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt