Emenike resmen Fenerbahçe'de

Cevap: Emenike resmen Fenerbahçe'de

dikkatimi çeken birşey oldu her haber sitelerinde karabükspor oyuncusu değilde nijerya milli takımının golcü futbolcusunu aldı diyor fb :D saçmalığa bak

Allahtan milli takım oyuncusu olduğu kısmı doğru. Buna da şükretmek lazım.

Elin transferi milli takıma bir kere seçilir, onda da yere 2.80 uzanır sakatlanır. Gol dahi atamaz ama milli takımın golcüsü olur.

Medya'nın güzelliği de budur. Özellikle sarı lacivert camiaya dayar afyonu taraftarı toplu zevkten dört köşe olma ayinlerine başlar.

Zaten bundan sonra Fenerbahçelilerden duyacağınız ilk sözde basının yönlendirmesi doğrultusunda, Nijerya milli takımının golcüsünü aldık borumu söylemi olacaktır ki bu söylemi tekraraya tekrarlaya kendileri de bu söyleme inanmaya başlayacaklardır.

Es kaza Drogbayı falan alırsak, Rıdvan Dilmene özellikle mail atıp yeni bir fenomen yaratmasını rica etmeyi düşünüyorum.

''Emenike iyi oyuncu ama bir Drogba değil.''

Tarafsız medya talep etmek bizim de hakkımız :)

oy oy iyi kaziklamis karabük 9 milyon euro

isallah yedek kulubesinden cikamaz

Cevap: Emenike Fenerbahçe'de

Kezman : 7 milyon €

Guiza : 17 milyon €

Gökhan Ünal : 3.5 milyon € + Burak Yilmaz

Emenike : 9 milyon €

Fenerbahçe'nin forvet transfer politikasi önünde saygiyla egiliyoruz :tiphat:

En komiği de bu. :) Emenike iyi bir forvet, fakat asla 9 milyon € etmez. Bu fiyata çok daha uygun futbolcular alabilirdi Fenerbahçe.

9 milyon nedir aga ya ? Ne 9 milyonu.8 veren oldu mu ki fener 9 verdi?

ŞL'de ezilecekleri her maç nefeslenmek için ihtiyaçları olacak Emenike'ye. Doğru transfer onlar için.

Çok büyük hata yaptılar..Bu adam Afrika kupasına gidecek.Şl ligi maçlarının çoğunda yer almaz.. Avrupadan daha iyi birini alabilirlerdi..Bu kafa ile 4 puanı zor bulurlar.

Paradan bagımsız dusunuldugunde Emenike harika bir transfer. Burda bazı arkadaslar Galatasaray Drogba ile ilgileniyor diye iki takım arasındaki mantalite farkından bahsetmis, ancak bayagı anlamsız olmus - Fenerbahce bu ulkeye 25 yasında Anelka'yı getirmiş, Ortega'yı getirmiş, Van Hooijdonk'u getirmiş, Roberto Carlos'u getirmiş. Zamanında Roberto Carlos geldiğinde yaşı sebebiyle dalga gecenler simdi Drogba soz konusu olunca yastan degıl, kalıteden bahsediyorlar. Roberto Carlos geldiginde bir yandan sevinmiş, bir yandan da performanstan bagımsız isim transferine yonelinmiş oldugundan uzulmustum. Simdi bunun tersini dusunuyorum Emenike durumunda - Turkiye'de parladı, ama bu Emenike'nin katiyetle kotu bir futbolcu oldugunu gostermiyor. Genc (burda 31 yas esprilerini bekliyorum), hırslı, ve muhtemelen ileride Avrupa'da ust duzey bir kulube gitmeyi de istiyordur. Yeni Nijerya milli takımına secildi. Piyasası tam artmaktayken aldı Fenerbahce.

Her neyse, bahsedilen para 9 milyon olunca ben de cok oldugunu dusunmustum, ancak 7+2 makul. Benim nezdimde Emenike gibi bir oyuncuyu Avrupa'dan almaya kalksan verecegin para 10 milyon Euro uzeri - daha gecen sene benzer bir futbolcu olan ve hatta bitiriciligi daha da kotu olan Gyan için 17 milyon Euro civarı bir para istenmişti. Emenike sırf açık alanda degil, kapalı alanda da meziyetleri olan bir futbolcu, tekniği iyi, son vurusları da standart uzeri.

Seneye guzel bir lig geliyor - Selcuk Galatasaray icin muazzam bir transfer: aldıgı para cok olsa dahi Galatasaray'ın en cok ıhtiyacı olan oyuncuydu. Fenerbahcenin de cok istedigini tahmin ediyorum Selcuk'u, ama Galatasaray fedakarlık yapıp ve erken davranıp Turkiye'nin en modern orta saha oyuncusunu kaptı. tebrikler. Kallstrom ve Drogba olursa, Elmander'in yanında iyi bir kaleci, stoper, ve iki kaliteli hucum oyuncusu transfer edilirse Fenerbahce ve Galatasaray ligin iki favorisi olurlar. Besiktas daha arkadan geliyor. Gaziantep, Kayseri, ve Bursa da zorlayacaklardır tepeyi. Trabzonspor dagılıyor, ancak transferde ne yaparlar bilemiyorum. Erman Kılıc'ı aldıklarını duymustum, yeterli degil, ama iyi bir rotasyon oyuncusu.

Her neyse, ne hareketli bir gundu be!

Adam einstein
jq2n39.png

bu trasnfer feneri bozar ic isleri karisir gokan gonul niang hata lugano volkan emre hic biri 9 mioyna alinmadi bildim kadar ile emenika 2-3 milyoluk bir adama 9 miliyon verirsen ozaman sonuclarinada katlanacaksin.

Herkes kazık yedi yazmışta , adamların yediği kazık filan yokki sadece diyet ödediler, şampiyonluktan gelen gelir + şl liginden gelecek gelir karşısında sadece ufak bir bedel .

Karabukspor zengin oldu, seneye kafa kafaya oynarlar Fenerbahceyle.

Mallar Selçuk kazığı içlerine çok oturmuş olucakki birde bizim verdiğimiz yıllık ücretle bilip bilmeden dalga gecmeye calısıyorlar.Kendileri Emenike sezere 15 milyon euro verdi bonservisine sadece.Adamların içine çok kötü oturmuş ağlıyolar ezik gibi.Birde yeni eziklik psikoloji selçuğu bunlar alsa yedek olurmuş fb de.hahahaha.:DTürkiyenin en ıyı orta saha oyuncusunu yedek bırakmak bu mallara has bir özellik heralde.:D

Fb karakter yapısına göre bir futbolcu o yüzden iyi transfer. 9 mio euro nedir la? :asd:

9 milyon şampiyonluğun %'lerinden birinin diyetidir. Az para yedirmediler şampiyon olacağız diye. Emenike fln ödüyorlar şimdi.

Bu Ülkeye Transfer yapmayı ögreten takıma biz bunları aldık diye oyuncu sayma terbiyesizliginde bulunmayın lütfen. Emenike Semihten nöbeti devir alır o kadar baskada bi halt olmaz

Fener kafayı yemiş :D Emenikeye 9 verilir mi? onu geçtim yaşı daha büyük diyorlar ki suratıda 24 durmuyor kesinlikle.Volkan için yapılmış bir transfer gibi.

Emenike'yle imzalanan resmi sözleşme karabük fener maçındaki şikeyi de resmileştirmiştir.

Geri
Üst Alt